Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39. hetbe lepek es semmi jele...

39. hetbe lepek es semmi jele a szulesnek, ti hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 18:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én holnap a 40-et töltöm be, de semmi jel. Hihetetlen hogy egyszer csak be fog indulni!

Tágulni sem tágulok, már egy hete 1 ujjnyis vagyok, fájásaim csak akkor vannak ha mozog a babóm, fészkelődik. Én már minden este úgy fekszem le, hogy remélem éjszaka elönt a magzatvíz :)

2014. jún. 16. 18:50
 2/17 anonim ***** válasza:
Én csütörtökön töltöm a 39et és nálam sincs semmi jel.ma voltam nst-n ott is minden rendben volt.mondták is hogy milyen jól érzi magát odabent a kislegény.Egyébként ha nem indul meg engem jövő kedden császároznak.
2014. jún. 16. 18:54
 3/17 anonim ***** válasza:
Pénteken töltöm a 39et. A baba beékelődött, hetek óta nyitva vagyok. Nagyon sokat görcsöl, keményedik a hasam. Remélem hamarosan kibújik.
2014. jún. 16. 19:07
 4/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nektek eddig mennyit sikerült gyarapodni?:)
2014. jún. 16. 19:09
 5/17 anonim ***** válasza:
Én 22nél tartok.. :-/ Második vagyok
2014. jún. 16. 19:20
 6/17 anonim ***** válasza:
Ú, hát azt hogy sikerült összehozni? :) Nem volt semmi gondod a súly miatt? Mert leadni le tudod utána is persze.
2014. jún. 16. 19:29
 7/17 anonim ***** válasza:
Hát pedig ez még a diéta mellett lett ennyi,mivel a védőnő tanácsára már az elejétől kerülnöm kellett a szénhidrátot és a cukrot.az elsőnél is ugyanennyi volt.akkor szerencsére sikerült leadni,most is muszáj lesz vhogy ;-)
2014. jún. 16. 19:33
 8/17 anonim ***** válasza:
Csak elhatározás és kitartás kérdése!:) Szerencsés alkatod lehet, nekem baromi nehezen olvadnak a kilók, csak ha igazán nagyon odafigyelek a kajára ... A szoptatás meg nem erről szól :))
2014. jún. 16. 19:45
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem a 36. héten elment a nyákdugóm fele és végig kinyíltam 1 ujjnyira. Azóta bő 1 ujjnyi lettem és ennyi. Időnként jóslózok, időnként fáj a keresztcsontom és úgy járok, mint aki besz.rt, de nem tűnik úgy, mintha szülni akarnék. Elég frusztráló...
2014. jún. 16. 19:47
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem dettó ugyanez, csak a 38. héten ment el a nyákdugó. Az már biztos, hogy nem frontérzékenyek a gyerekek :)
2014. jún. 16. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!