Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apának mi a dolga szülés közben?

Apának mi a dolga szülés közben?

Figyelt kérdés
2008. júl. 31. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Rengeteget tud segíteni. Masszírozni, segíteni zuhanyzáskor, fogja a kezed, hoz inni, enni ahol engedik, biztat, simogat, fényképet készít. Nekem nagyon jó volt hogy ott volt a férjem!
2008. júl. 31. 12:49
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Csatlakozom az elöttem szólóhoz.

Nagyon jó volt,hogy bent volt velem a férjem.nem is tudom,mit csnáltam volna nélküle(38 óra)......

Ja,és az elsö pillanatot lefényképezte.Azóta is sokat nézegetem.

2008. júl. 31. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk se enni se inni nem engedtek.

Mi is apás szülést terveztünk,de a férjem nem ért be.Így utólag nagyon örülök neki.Mondjuk én az elejétől ódzkodtam ettől,de ő szeretett volna bejönni,így rábólintottam.A következőnél már nem is hagyom,hogy ez a kérdés felmerüljön.

De ha te olyan típus vagy,hogy úgy érzed jó lenne,akkor csak hajrá.

2008. júl. 31. 12:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Én kispapa vagyok, és arra lettem volna kiváncsi, nekem mi a tehendő a szülő szobában!
2008. júl. 31. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ooo... egy aranyos kispapa:)Tudni fogod mikor ott leszel es latod hogy a szerelmed a gyereketekert kuzd.Hidd el osztonosen inni enni adsz neki lesed minden kivansagat, maszirozod es a jelenleteddel megnyugtatod.

Sok sikert nektek addig is boldog babovarast!

2008. júl. 31. 14:26
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

szia kispapa:-)))

Velem a párom bejött a vajudásra, és bent maradt a szülésen is. 10 órát vajudtunk. készülj fel,h kemény menet lesz. mikor fájásai vannak a párodnak masszirozd a derekát,majd ugyis megmutatja h hol jó neki, ha alterbnativ a szülöszoba és engedik a zuhanyzást, akkor fájásnál irányitsd a derekára a melegvizet. mikor jönnek a tolófájások, és nyomnia kell,emeld meg a fejét, és nyomd előre, és mindig mond,h csukja be a szemét. Közben tudod a homlokát is hidegvizes valamivel törölgetni. minket a párommal még jobban összekötött az élmény. amit nem birsz,inkább ne nézz oda,mert a vége kész mészárszék,de Te fogod először meglátni a pici babátok...párom itt majdnem elbőgte magát....és biztasd végig a párod, és ha ne talánta közben káromkodna,vagy elküldene a fenébe akkor ne haragudj meg rá,mert ez egy más állapot mikor szül az ember lánya, és a fájások naon tudnak fájni.

2008. júl. 31. 14:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat, és remélem kamatoztatni tudom öket! Man79 kispapa
2008. júl. 31. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Azóta milyen a helyzet?:D
2010. febr. 10. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!