Akiknek apás szülésük volt, megváltozott valamiben a szexuális életük később?
Olyan sokat olvasni hogy tönkrement a kapcsolat a szülés után, meg a férfi nem vonzódik tovább a nőhöz. Szeretném ha a párom benn lenne, de néha elkap olyan érzés hogy mennyire kiszolgáltatott helyzetben leszek, mennyire nem lesz majd jó látvány se neki se nekem. Ezért nem tudok dönteni :( Megosztanátok a tapasztalataitokat ezekkel kapcsolatban? Nagyon köszönöm!
22hkm
Nálunk mindkét gyereknél bent volt. Előtte nem beszéltük meg, hogy mit fog megnézni és mit nem, az egyértelmű volt, hogy be akar jönni. Végül mindkettőt végignézte és közvetített, hogy jön a feje :D
A szex nekem volt fájdalmas az első után, pedig még csak gátmetszésem se volt, de érzékeny voltam jó pár hónapig. Azóta minden okés, a szex jobb, mint előtte.
Úgy látom én leszek az egyetlen nő aki negatívan élte meg.... Vagyis a szülés csodálatos volt! Rengeteget segített, h bent volt párom. Ő jobban izgult mint én. Mikor meglátta a kis fejét neki, akkor hirtelen rám nézett és nagy örömmel mondja, h már látom a fejét! És könnybe lábadt a szeme! Most már 2 és fél éves a fiam, úgy érzem, h most kezd helyre jönni a nemi életünk. Eddig talán havi 1 szex volt. Tudtam, h csak az anyát látja bennem, de ő ezt nem ismerte be soha. Most már ahogy fiam egyre önállóbb úgy tér vissza minden, mint ahogy régen volt. Most már kezdi látni bennem a nőt. Érzem a változásokat. Az emberi agy egy nagyon érdekes szervünk, biztos vagyok abban, h a tudat alattiában ezek mentek végbe. De nem baj, túl vagyunk lassan ez az időszakon is. És van egy gyönyörű kisfiúnk :)
Könnyű szülést és jó egészséget nektek.
Szia, az én férjem nem akart bejönni a szülésre, mindig tartotta is magát ehhez. Nem is erőltettem, úgy voltam, hogy hagy döntse el ő. Viszont mikor terhes lettem, és jártunk a vizsgálatokra, akkor kezdte megváltoztatni a véleményét. A vége az lett,hogy mondta, hogy szeretne bent lenni, mikor megszületik a kislányunk. Próbáltam még le is beszélni, én is féltem tőle, hogy rossz hatással lesz a szexuális kapcsolatunkra, de hál istennek nincs változás. Talán még jobb is, mint eddig, pedig a férjem még a lábam között is állt (pedig nem bírja a vért), mert két órán keresztül voltak tolófájásaim, és már mindenki nagyon várta a baba fejét. (Más tészta, hogy műtét lett a vége) Szerintem akkor szokott baj lenni a párok között szülés után, ha apuka nem akar bemenni, anyuka pedig erőlteti, kiköveteli. Én azt tudom neked javasolni, hogy akkor legyen bent a párod, ha ő is szeretné. Bocsi, ha kicsit kusza lett :-)
Boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok neked.
A párod szeretne bemenni? Mert azt írod, hogy te döntesz. De miben? Ráerőlteted a párodra, akkor is ha nem akar bemenni vagy ő mondta, hogy szívesen ott lenne és rád bízza a döntés, hogy te is akarod-e, hogy bent legyen?
Nálunk a páromnak esze ágában se volt bejönni, nem is erőltettem. Ő tényleg tartott attól, hogy utána hogy néz majd rám, még akkor is, ha csak a fejemnél áll.
(Mondjuk nálunk az apás szülés nem is divat. És itt előtte az apukának laborban kell kenetvétel és székletvizsgálat is, és csak az igazoló papírral mehet be, szóval elég macerás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!