Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után nektek is megváltozott a szexuális életetek?

Figyelt kérdés

Engem mintha kicsréltek volta. Többet vagyunk együtt és jobb is. Férjem nagyon élvezi...

Évekig szedtem, volt hogy váltottam más fajtára, de akkor sem lett jobb.

2010. aug. 6. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem eutólag a fogamzásgátló sok tünetet okozott. Voltag migrénes fejfájásaim, és a hüvelyem is szárazabb volt. Ezek az abbahagyása után elmúltak. Tényleg jobb nélküle.
2010. aug. 6. 08:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze,ez a legtöbb fog.gátlónál fenn áll.Én sokszor mondtam hogy azért hivják fog.gátlónak,mert nincs is tőle szex,ugyhogy baba sem lehet.Én is nagyon száraz voltam folyamatosan folyásom volt,mire kikezeltek belőle jött egy ujabb.Sirós vagyok tőle,és végképp nem kivánom a szexet.Ha pedig kivánom akkor nem ment mert épp gombás fertőzesem volt.
2010. aug. 6. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
igen,én 2hónapja hagytam abba és azóta sokkal jobb,nagyon csúszik lent:)Megszakitással védekezünk hála Istennek gumi sem zavar:)
2010. aug. 6. 14:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem nem kifejezetten volt problémám a szárazság,egyszerűen nem kívántam az együttléteket....
2010. aug. 6. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!