Fogamzasgatlo szedesenek abbahagyasa utan mennyi ido mulva fogant meg a babatok?
Idén márciusban hagytam abba, júliusban már pozitív volt a teszt! :)
20 hetes km
Én 8 évig szedtem, és az abbahagyás után rögtön terhes lettem.
Könnyebb teherbe esni közvetlenül a tabletta abbahagyása után.
És hülyeség, hogy hónapokat kell várni, hogy kiürüljön, a tabletta 1 nap alatt kiürül, különben nem kéne szedni naponta. Ha nem ürülne ki, akkor nem lehetne teherbe esni.
Szia!
Az első terhességem előtt nagyon vágytunk a babára.7 év gyógyszerszedés után letettem a bogyót,és 3 évig kellett várnunk első nagy szerelmünkre a Kislányunkra.Nem nagyon akartunk több babát vállalni,hiszen a mai világban már egyet is nehéz felnevelni.
Aztán egyszer úgy alakult hogy nem volt pénzünk kiváltani a gyógyszeremet,és mondtuk kihagyunk egy hónapot,abból úgy sem lesz baj.
Pontosan két és fél hétig nem szedtem a gyógyszert,és ez elég volt.Rá 9 hónapra megszületett a második nagy szerelmünk a Fiúnk.Úgyhogy nincs min aggódnod.
Ha viszont biztos akarsz lenni az orvosod ois azt fogja mondani hogy a gyógyszer letevése után 6 hónappal kell csak esetleges vizsgálatra menni.Akkor viszont nincs msá dolgotok felkeresitek a pároddal az orvosodat és ő elmondja hogy mi a teendő,és legalább megnyugodhattok afelől,hogy csak türelmesnek kell lenni,és jönni fog az a Baby baba.
Sok sikert boldogságot és egészséget kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!