Megváltozott a szexuális életetek a szülést és a 6 hét várakozási időszakot követően?
Nálunk alig van szex. :( A férjem nem akarja. Pedig mindenhol azt olvasom, hogy a nők nem szokták akarni, és a pasik vannak ki, de nálunk fordított a helyzet. :( Azt mondja, nem a terhesség és a szülés miatt, de nem tudom....
Megcsalni tuti nem csal meg és amúgy remek a kapcsolatunk. A babával is a lehető legtökéletesebben bánik.
MI is úgy vagyunk, ahogy ti.
Bár nálunk nem a terhesség és a szülés, hanem maga a tény miatt, hogy gyerekünk lett. A fiúnk születése óta a férjem csak apa és elfelejtette, hogy nem csak az, hanem egyben még azért férfi is. Sajnos még most is én dolgozom a szexuális életünket tekintve, pedig már 3 éves is elmúlt a fiúnk, de azért már sokkal jobb az egész, mint mondjuk 1 éve volt.
Ha rajta múlana, max. 2-3 alkalommal lennénk együtt 1 hónapban, ami meg számomra nagyon kevés. Hisz még fiatalok vagyunk.
Pedig még azt sem lehet mondani, hogy ne lennék számára vonzó. Rengeteget fogytam, amit mondjuk ráadásul nem is a terhességem alatt, hanem még előtte szedtem fel, a terhességem alatt semmit nem híztam magamra, és most is, mint mindig is csinosan öltözködöm, adok magamra, amióta lefogytam, még inkább tudok csinosabb ruhákat felvenni. De hát mégis ez van.
És ami a legborzasztóbb, hogy a férjem fülébe is már jutottak vissza vélemények rólam, amit más férfiak gondoltak, mi szerint milyen csinos vagyok, de ő erre csak féltékenységgel reagál, pedig mondom neki, hogy eszem ágában sincs félrelépni, amire vágyom, azt tőle akarom megkapni és nem mástól...:(
Nálunk is ugyan ez a helyzett mint nálad kérdező , kislányom születése után a párom egyfolytában csak a szexen járt a feje akkor viszont én nem akartam. Most második gyerekünk született meg aki 4 hónapos kb azóta 3 szor voltunk együtt amiótta megszületett. Én most pont fordítva vagyok mint anno kislányommal aki már 7 éves lesz . Most nagyon kívánom a szexet de a férjem nem . Lehet az is benne van a pakliban hogy most szoptatok és elhíztam kicsit. Kislányomat nem tudtam szoptatni és vele úgye nem is híztam meg sőt még fogytam is 2 hónap múlva. Én úgy érzem hogy azért nem akar engem mert meghíztam. Pusziért is amikor megyek hozzá nem nagyon akar adni. Régen sem volt az a pusziszkodó fajta de ha mentem pusziért adott.
Megcsalni engem sem csal meg ez tuti és tudom hogy szeret is. Ennyire számít a pasiknál ha egy nő 20 kg val több?
Enynire a külső fontos? Pedig mindig este szexeltünk eddig és direkt mindig lekapcsoltam a tv -t is hogy ne lásson.
:(
Èn annyit kérdeznék, hogy akiknél megromlott a sexuális kapcsolat, hogy elötte biztosan minden rendben volt?
Férjetek elötte rajongva szeretett titeket? Meg volt bolondulva a testetekért, értetek? vagy csak akkor is éppen, hogy sexeltetek havonta 1-2x és ennyi, max gyerek gyártásra használtátok a sexet?
A legtöbb párkapcsolatban már a gyerek születése elött nincsen minden rendben. már akkor lapos és semmit mondó a sex, csak annyira koncentrálnak a gyerek csinálásra, hogy eröltetve van. A férfi azt látja, hogy teljesítenie kell és megteszi, de már nem az erös vágy hajtja a nö után.
Ez a baba születése után még rosszabb lesz, akkor már nincs miért sexelni, nem kell teljesíteni, a feleség nem ad elég fantáziát.
Az elsö férjemmel én átéltetem ezt. De szerencsére még akkor kiléptem belöle mielött gyerek lett volna. Már 5 év együttélés után éreztem, hogy nem rajong értem, szivesen sexel, de úgy éreztem csak a sex miatt, és nem azért mert oda van értem. Elváltunk, mrt nekem ennél több kellett.
A második férjem 2 gyerek után is megbolondul értem.
3-as vagyok.
A szexuális életünk a babatervezés előtt és a terhesség alatt is teljesen rendben volt. Bár nekem mennyiség tekintetében valamennyivel nagyobb volt mindig az igényem, de bőven elég volt az is, ami volt, nem voltam soha elégedetlen a szexuális életünket tekintve. Minden a gyerekszületés után változott meg.
És azt gondolom, hogy több, mint 3 év után talán már bőven túl vagyunk azon, hogy bármit is befolyásolna a szülés, a szoptatás vagy bármi.
Ezerszer próbáltam beszélni a párommal, akkor utána 1-2 hétig talán jobb, de soha nem jön tartósan rendbe a dolog. Pedig heti 2-3 alkalmat simán össze lehetne hozni, amivel bőven beérném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!