Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek apás szülésük volt,...

Akiknek apás szülésük volt, megváltozott valamiben a szexuális életük később?

Figyelt kérdés

Olyan sokat olvasni hogy tönkrement a kapcsolat a szülés után, meg a férfi nem vonzódik tovább a nőhöz. Szeretném ha a párom benn lenne, de néha elkap olyan érzés hogy mennyire kiszolgáltatott helyzetben leszek, mennyire nem lesz majd jó látvány se neki se nekem. Ezért nem tudok dönteni :( Megosztanátok a tapasztalataitokat ezekkel kapcsolatban? Nagyon köszönöm!

22hkm

2014. jún. 14. 12:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Inkább pozitív irányba változott, még megértőbb lett, pedig ő alapból is egy nagyon empatikus férfi. Emelett pedig segített nekem feldolgozni a szülésélményt, ami annak ellenére, hogy semmi gond nem volt és gyorsan ment, nekem nagyon traumatikus volt. Úgyhogy én nagyon örültem, hogy bent volt. Ő sem bánta meg, sőt mindenkinek ajánlja. Jah és ő nem a fejem mellett állt, hanem a lábam között is, mert annyira érdekelte. Egyszer-kétszer szóltak is neki, hogy hagyjon több helyet a szülésznőnek meg a dokimnak, annyira belefeledkezett az egészbe. Nekem hatalmas segítség volt már ott a szülőszobán is, és azóta is. Ha újra kezdhetném is, így döntenénk.
2014. jún. 14. 12:16
 2/15 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó :) Köszönöm hogy leírtad!
2014. jún. 14. 12:18
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Talán még jobban kíván férjem mint előtte....

Amúgy a fejem mellett és nem a lábam között volt,mondjuk az első gyereknél miután elment a lemosdatást és a méréseket megnézni aztán jött vissza hozzám látott mindent és csak annyit tudott mondani szegény cuncit jól szét vagdosták (hát engem biztos jobban megviselt volna a látvány mint őt).

Mind 2 gyereknél ott volt és remélem a 3. babánál is bent tud majd lenni

2014. jún. 14. 12:20
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
olyan nem volt, hogy a páromnak ne lett volna kedve összebújni. Nekem egy darabig voltak problémáim a szexszel, de megoldódtt, és most jobb, mint azelőtt. A szülés alatt a párom a fejemnél ült végig, egy darab vérfoltot látott, amit a labdán ülve hagytam magam után. És nem nézegetett lefelé, mert nem bírja a vért (addig nem is nagyon volt vér, míg meg nem született a baba). Várja a következőt, azt mondja nagy élmény volt neki, pedig nemnagyon akart bejönni, egy barátja beszélte rá az utolsó pillanatban.
2014. jún. 14. 12:21
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
Nekünk is jobb lett a kapcsolatunk, pedig előtte sem volt rossz. Nincs semmi, amit ne mondhatnánk el egymásnak, akár testi, akár lelki dolog. Közös, hatalmas élmény volt.
2014. jún. 14. 12:21
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
Szia,nekünk az volt. És semmi gondunk nincs a házasélettel :-) Szerintem ez pasitól függ,én mondtam a páromnak,hogy szeretném,ha velem lenne,de csak ha ő is így gondolja. Én egyedül vhogy kiszolgáltatottabbnak éreztem volna magam. Párom azt mondta,ha szeretném,ő szívesen ott lesz. És abszolút pozitív élmény volt neki,nem találta undorítónak,pedig nézett mindent,ahogy bújt ki a babánk. Azt mondta,nem bánta meg egyáltalán,hogy ott volt,sőt. Inkább érdekes volt számára,és persze az meg nagyon jó volt,hogy rögtön látta a babát. Nekem is jó volt,hogy ott van,az elején még nem volt vészes a vajúdás,akkor beszélgettünk,masszírozta a derekam,ami jól esett.Utána meg nagyobb biztonságban éreztem magam a durvább résznél,meg a kitolásnál is. Beszéljétek át ezt szerintem a pároddal,de az én véleményem az,hogy jó dolog az apás szülés :-)
2014. jún. 14. 12:22
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Sokat dobott a kapcsolatunkon, h bent volt a szulesnel. A szex talan meg jobb mint elotte, bar az en parom is alapbol egy nagyon megerto tipus.
2014. jún. 14. 12:23
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
végig bent volt velem a férjem, a 17 orás vajudás kezdetétöl a végéig. a fejemnél állt szülés közben, jo volt, hogy bent volt. a szexuális életünk nem változott rossz irányba, söt!
2014. jún. 14. 12:23
 9/15 anonim ***** válasza:
nálunk sincs semmi változás rossz irányba, sőt! Te nem sokat fogsz látni odalentről, párod is csak akkor fogja, ha arra megy.
2014. jún. 14. 12:25
 10/15 A kérdező kommentje:
Fuu hát nagyon köszönöm nektek!! :) Segítettetek a döntésben! :)
2014. jún. 14. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!