Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csomagoljak össze?

Mit csomagoljak össze?

Figyelt kérdés
Tudom százféle lista van a neten, de a praktikusság érdekelne tapasztalt anyukáktól. Mit pakoltatok külön a gyermekágyas osztályra és mit csak a szülőszobára??
2014. jún. 6. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Szülőszoba: nedves wc papír, rendes wc papír, tusfürdő, törölköző, papucs, szőlőcukor. És ez mind kellett is.

Osztályra: minden, amit alapból vinnél a kórházba, plusz eldobható bugyi, éjszakai egészségügyi betét.

Amit elfelejtesz, utánad viszik.

2014. jún. 6. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

én nem pakoltam külön táskába, csak egy nejlon zacsiba elkülönítettem a szülőszobás "felszerelést".

ebben a zacsiban volt:

-1 törölköző

-tusfürdő

-wc papír, zsebkendő

-fertőtlenítő törlőkendő

-wc ülőke papír

-hálóing

-papucs

a táskába volt még ezeken kívül:

-szoptatós melltartó

-póló, nadrág (nem volt kötelező a hálóing)

-melltartóbetét

-tena betét

-mellszívó (nekünk szükség volt rá, így cumisüvegre is)

-törölközők

-eldobható bugyik

-házassági anyakönyvi/apasági (kinek mi)

-pohár, kés, kanál, villa

-szalvéta

-telefontöltő

(ha még eszembe jut valami leírom később)

nálunk a babának kellett vinni: (neki külön táskába pakoltam) pelenkát, textilpelenkát, popsitörlőt, popsikrémet, kis kesztyűt, zoknit.

2014. jún. 6. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Fényképezőgép vagy ha nincs aki bent fotózon akkor telefon legyen bent veled a szülőszobán.szedvics is legyen nàlad hogy tudj enni szülés utàn.àsványvíz is legyen nálad abból sokat kell majd inni hogy tudj pisilni.
2014. jún. 6. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Érdemes utána érdeklődni, mit kérnek a kiszemelt kórházban (pl. gyereknek kell-e ruha vagy neked adnak-e hálóinget) - soknak a honlapján is fent van lista ill. a legtöbb helyen szerveznek szülésfelkészítő előadásokat, ahol elmondják ezt is.
2014. jún. 6. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Olyan pizsit/ hálóinget vigyél, ami szellős és kényelmes, mert az osztályon a picik miatt nagyon meleg lesz!
2014. jún. 6. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!