Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egyáltalán mi jó van a szülésben?

Egyáltalán mi jó van a szülésben?

Figyelt kérdés

2 hete szültem viszonylag rövid ideig tartott, nem kaptam semmi fájdalomcsillapítót..

Bár csodaszép egészséges babám lett, de azt tudom hogy ilyet többet soha nem vállalok és párom is azt mondta ekkora fájdalmakért nem engedi hogy több legyen.

Nem értem azokat az anyákat akik azt mondják csodálatos dolog szülni.. egy nagy sz@rt csodálatos.

2014. jún. 2. 14:29
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
74%

Nekem mindkét szülésem életem legszebb élményei közé tartozik. Pedig nem vagyok mazochista. Most is inkább szülnék mint egy foghúzás :)

Amúgy szerintem csodálatos az élmény, hogy egy új életet hozok a világra.

2014. jún. 2. 14:31
 2/40 anonim ***** válasza:
84%
Csak a végeredmény a jó. Az odáig vezető út nem. Valószínű, azok, akik csodálatosnak mondják, azok is a babára értik, nem magára a szülés folyamatára. (én is megállapodnék egy gyereknél éppen a szülés miatt, de a férjem nagyon szeretne kistesót is)
2014. jún. 2. 14:32
 3/40 anonim ***** válasza:
74%
Nos, ha ilyen áron nem kell többé gyerek, akkor nem lesz, csak egy, ennyi. Én úgy vagyok vele, hogy ez a szülés az anyává válás része. Akármilyen fájdalom árán vállalok még min. 2-t. Mondom ezt úgy, hogy másfél napot vajúdtam, majd császár lett, ami után szövődmények miatt újra műtőbe kerültem. Trauma volt az egész. De nem érdekel. A gyerekek fontosabbak számomra, mint néhány órácska vagy nap az életemből.
2014. jún. 2. 14:32
 4/40 anonim ***** válasza:
86%

Nem a szülés a jó! Hanem a végeredmény! :)

Egyébként én is így vélekedtem de nemrég megváltozott a véleményem! Mára már ismét bele vágnék! :) Fájdalom ide vagy oda egy új élet csodás dolog!! :) :)

2014. jún. 2. 14:33
 5/40 anonim ***** válasza:
86%
Valamit valamiért. A szülés maga nem csodálatos egy kicsit sem, de maga a végeredmény nem tagadható, hogy az. Egy életnyi csodáért pedig megéri az a pár óra szenvedés.
2014. jún. 2. 14:33
 6/40 A kérdező kommentje:

Nekem inkább egy foghúzás:)

Jó nektek hogy így fogjátok fel

Én most azt se tudom mit kell kezdeni a gyerekkel:(

2014. jún. 2. 14:34
 7/40 anonim ***** válasza:
25%

Figyelj...ennyi erővel miért nem mondod azt, hogy "ugyan mi a jó festészetben, én nem szeretek festeni". Ki mit hogy él meg. Van, akinek fáj, van, akinek nem annyira.

Én programcsászival szültem, szóval nem tudom, milyen szülni, de legközelebb te is csinálhatod ezt, manapság már azért nem kell szívatni magunkat:)

8/40 anonim ***** válasza:
29%
Ja és hozzá teszem 32órát vajúdtam!! 4es voltam! :)
 9/40 anonim ***** válasza:
27%

ma 14:34

Remélem idővel feltámad benned az anyai ösztön. Mert most nyomokban sincs benned.Az utolsó mondatod mindent megmagyaráz.

2014. jún. 2. 14:36
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

a szülésben az a jó, hogy megszületett a babám :) semmi más nem, mondjuk nekem irtózatosan nehéz szülésem volt, sürgősségi császárral a végén.

és nemhogy két héttel a szülés után, de még fél évvel utána is azt mondtam, hogy ezt többé nem. Aztán megváltozott a véleményem, mert szeretnék még egy babát (de a szüléstől be vagyok tojva) :)

2014. jún. 2. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!