Egyáltalán mi jó van a szülésben?
2 hete szültem viszonylag rövid ideig tartott, nem kaptam semmi fájdalomcsillapítót..
Bár csodaszép egészséges babám lett, de azt tudom hogy ilyet többet soha nem vállalok és párom is azt mondta ekkora fájdalmakért nem engedi hogy több legyen.
Nem értem azokat az anyákat akik azt mondják csodálatos dolog szülni.. egy nagy sz@rt csodálatos.

Nekem mindkét szülésem életem legszebb élményei közé tartozik. Pedig nem vagyok mazochista. Most is inkább szülnék mint egy foghúzás :)
Amúgy szerintem csodálatos az élmény, hogy egy új életet hozok a világra.

Nem a szülés a jó! Hanem a végeredmény! :)
Egyébként én is így vélekedtem de nemrég megváltozott a véleményem! Mára már ismét bele vágnék! :) Fájdalom ide vagy oda egy új élet csodás dolog!! :) :)

Nekem inkább egy foghúzás:)
Jó nektek hogy így fogjátok fel
Én most azt se tudom mit kell kezdeni a gyerekkel:(

Figyelj...ennyi erővel miért nem mondod azt, hogy "ugyan mi a jó festészetben, én nem szeretek festeni". Ki mit hogy él meg. Van, akinek fáj, van, akinek nem annyira.
Én programcsászival szültem, szóval nem tudom, milyen szülni, de legközelebb te is csinálhatod ezt, manapság már azért nem kell szívatni magunkat:)

ma 14:34
Remélem idővel feltámad benned az anyai ösztön. Mert most nyomokban sincs benned.Az utolsó mondatod mindent megmagyaráz.

a szülésben az a jó, hogy megszületett a babám :) semmi más nem, mondjuk nekem irtózatosan nehéz szülésem volt, sürgősségi császárral a végén.
és nemhogy két héttel a szülés után, de még fél évvel utána is azt mondtam, hogy ezt többé nem. Aztán megváltozott a véleményem, mert szeretnék még egy babát (de a szüléstől be vagyok tojva) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!