Van valaki, aki most készül a második vagy többedik szülésre? Miben különbözik a második szülés? Könnyebb vagy nehezebb? Hamarabb jön a baba vagy később? 39 hetes vagyok.
most a 3.kal vagyok 39hetes.
1.lány lett,1 héttel jött előbb, magzatvíz folyt el váratlanul
2.fiú, 2 nappal jött előbb, előtte 3 napig jóslóztam
most már volt egy húzós éjjel, azt hittem, már jön. de mégsem....
jó babázást minél előbb!
Jó egészséget kívánok nektek is és könnyű szülést! Köszönöm a választ!
Majd írd meg, hogy milyen volt a szülés légyszíves!
1. lány lett 40+5-re született spontán
2. fiú 39+5-re született szintén spontán
Mindkettő "könnyű" szülés volt,talán a 2. könnyebb,de már be volt járatva az út és 360g-val kisebb is lett a fiam!Amikor a 19. héten megmondták,hogy fiam lesz,rögtön az ugrott be,hogy a 38. héten fogok szülni...38. hét első napjától mindennap a szülést vártam,de mégse jött :) viszont 2-3 héttel elötte már görcsölgettem,de nem olyan erőseket,hogy összetévesszem...minden esetre velem is kicsit szórakozott :) vagy pedig ilyenkor már az ember tudja,hogy milyen fájásokra kell figyelni,többet tudsz már a babákról,szülésről,terhességről...ilyenkor szerintem hajlamosak vagyunk minden kis rezzenést szülés indulásnak venni :)
Könnyű vajúdást és gyors szülést!!
7esvagyok
megszületett a 3.babánk, nagyon hasonlóan az 1.höz, aki szintén kislány. magzatvíz folyt el, fájások nem voltak, oxytocint kaptam. 38,5 hetesen
szép élményeket neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!