Bábakoktél! Kipróbáltátok már? Tényleg beindulhat tőle a szülés? Hogyan készül? Vagy ne próbálkozzak vele?
40 hetes elmúltam,gondoltam kevernék egyet.
tapasztalatok vélemények?
köszi szépen
Hát bábakoktélt csak is kizárólag bába vagy orvos felügyelete alatt próbálj ki.
A bába koktél egy erös hasgörcsöt, gyomor görcsöt okozó koktél, amitöl beindulhat a szülés, ha már eljött az ideje, ha nem jött el, akkor úgy sem indul be.
DE mellékhatásként a magzat sokkot is kaphat, oxigénhiányos állapot is felléphet.
Nekem a 35-ik héten volt egy igen csúnya gyomorrontásom, amitöl görcsöltem rendesen, és senkinek nem kívánom. Rögtön orvos ök CTG-re tettek, hogy lássák hogy a babát mennyire befolyásolta ez az egész.
én 41 hetesen bevetettem....de mielőtt leírom tudnod kell hogy iszonyat görcsöt csinál, én úgy éreztem mintha kétszer szültem volna :S
szóval bmira fájt a belem tőle....HA van időd várj ...jobb ha magától indúl meg....inkább várnák két napot mint elviseljem a bélgörcsöket :S
Nekem ez utolsó menstvár volt mert már beindították volna...
orvosomat szülésznőmet megkérdeztem róla, azt mondták nyugodtan...legfeljebb jól kitisztít :)
kell hozzá egy nagyon kicsi pálinka(én utálom az ízét tehát én abból tényleg keveset tettem bele, ,narancslé és egy üveg ricinus olaj....
hát jó erős görcsöket csinált...ment a hasam rendesen :)
de másnap meg is szültem...
nEKEM ez utolsó menstvár volt mivel már meg akarták indítani ,
aznap mikor megszültem kellett volna befeküdnöm reggel 7 re h megindítsák..erre reggel 7.15 re megszületett a kisfiam :)
szóval mindent össze vetve nekem jól jött, de ha van idő várni akkor jobb az :)
kitartást!!!
Minden esetre ha meg akarod próbálni szólj az orvosodnak, szülésznődnek...kérd ki a véleményüket!!!
ja és még annyi hogy nem is tudom mit csináltam volna ha a f@sás kellős közebén indúl be a vajjúdás :) az bmira kicsinált volna :)
nem is tudom hogy ment volna a kettő együtt...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!