Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás vagy nem apás szülés? Ki...

Apás vagy nem apás szülés? Ki mire készül?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 12:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Mi papás szülésre készülünk.Én szerettem volna hogy bent legyen a párom de hagytam hogy ö döntse el.Nem szerettem volna eröszakolni.Nem minden férfi egyforma!Valaki kijelenti hogy ö nem tudja végig nézni hogy szenvedsz,"bántanak".....

Az én párom azért szeretne ott lenni hogy eröt adjon,biztasson,hogy láthassa a kislányát az elsö pillanatban!

Szerintem ez ilyenkor megerösiti mindenféle szempontbol a kapcsolatot köztem és a párom között valamint az apa lánya kapcsolatot is!

De mondom ez férfi függö!Minden esetre én nagyon örülök neki!Nem tudom egyedül végig tudnám e csinálni!Remélem ott tud majd lenni és nem jön közbe semmi!

Jo szülést nektek is!!!!!

25 hetes kismama

2009. febr. 17. 12:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igaz,hogy én már megszültem,de mindenkinek az apás szülést ajánlom.Nekünk úgy indult,hogy nem lesz bent a férjem végig,csak ameddig bírja,de szerencsére végig bent maradt.Jó ha ott van melleted valaki.
2009. febr. 17. 12:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

nekünk apás szülésünk volt!

ő benn akart lenni, én nem nagyon akartam, de aztán nem bántam meg hogy benn volt, sőt nagyon jó is volt, mert nagyon sokat segít, ha ott van, úgyértem lelkileg. és nem utolsó sorban rögtön ott van, hogy elvágja a köldökzsinórt :)

2009. febr. 17. 12:52
 4/14 A kérdező kommentje:
8 évvel ezelőtt bent volt végig a férjem mikor a fiunk született, de én most is szeretném hogy ott legyen amikor márciusban a kislányunk is világra jön. Viszont egy kis vonakodást érzek nála és erőltetni én sem szeretném. Boldog babavárást, könnyű szülést.
2009. febr. 17. 12:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mellettem is ott volt a párom a szülésnél. Először nem akartam, de végül örülök, hogy bejött. A fejem mellett állt, fogta a kezem, és nem látott mindent.(vért, gátmetszést,stb) :)
2009. febr. 17. 12:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
mi sem úgy indultunk, hogy apás szülés lesz, de végül is az lett - és én egyártalán nem bánom - valahogy másképp viszonyul a férjem is a gyerekhez, mivel részese volt ő is a születésének, ő látta előre. Másképp ez nagy meglepetés volt nekemis,, mivel nem gondoltam volna hogy bent marad - de nem voltam egyedül, és ez nagyon jó volt
2009. febr. 17. 12:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi apás szülésre készülünk júniusban. A férjemtől kérdeztem még a babó nem is volt velünk, hogy szeretne-e majd ott lenni a szülésnél, azt hittem majd gondolkodóba esik de rögtön rávágta, hogy igen. Nagyon örültem neki mert titkon ezt a választ vártam. Úgy érzem szükségem lesz majd a lelkierejére. Mindig is úgy képzeltem a szülést már egész fiatal korom óta, hogy ott lesz velem egy személy aki érzelmileg szorosan kötődik hozzám.
2009. febr. 17. 12:55
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Én nem akarom hogy bent legyen:(.Pedig nagyon IMÁDJUK egymást! Ő akarta de én nem! Szerintetek mért nem akarom?
2009. febr. 17. 13:05
 9/14 anonim ***** válasza:
67%
Miért nem akarod?
2009. febr. 17. 13:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nálunk ez kb. a szülés napján fog eldőlni, a vajúdásnál mindenképpen ott lesz a párom, szerinte a szülésre is bejön, mert úgyis kapaszkodni fogok belé:))

meglátjuk, hogy lesz!

Üdv: 25 hetes km

2009. febr. 17. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!