Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás vagy nem apás szülés? Ki...

Apás vagy nem apás szülés? Ki mire készül?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 12:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk az első kettő szülésnél bent volt a férjem, a 3. babánál nem. Bár jó élmény volt az együtt szülés is, valahogy most hallgatólagos megállapodás keretében úgy döntöttünk, kipróbáljuk, milyen az, mikor apuka a folyosón izgul:D Nem tudom, hogy miért történt így, de talán jobb is, mert bizony vannak dolgok, amiket jobb, ha egy férfi nem lát. De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
2009. febr. 17. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindenképpen apás szülést szeretnénk. Az első gyerekünk születésénél is ott volt, és nekem jól esett, hogy fogta a kezem és bíztatott.
2009. febr. 17. 13:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Férjen végig bent volt mellettem. Sosem éreztem még ekkora szükségét annak, hogy mellette van a nehéz pillanatokban és segít nekem. Mindkettőnk számára a legszebb és legcsodálatosabb nap volt az, amikor kisfiúnk megszületett. Az nem kérdéses, hogy a következőnél ott lesz e mellettem. Az természetes. Nagyon sok mindenben segített nekem.
2009. febr. 18. 09:08
 14/14 anonim ***** válasza:

ezt most találtam, olvassátok el :))

[link]

2009. febr. 28. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!