Apás vagy nem apás szülés? Ki mire készül?
Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 12:44
11/14 anonim válasza:
Nálunk az első kettő szülésnél bent volt a férjem, a 3. babánál nem. Bár jó élmény volt az együtt szülés is, valahogy most hallgatólagos megállapodás keretében úgy döntöttünk, kipróbáljuk, milyen az, mikor apuka a folyosón izgul:D Nem tudom, hogy miért történt így, de talán jobb is, mert bizony vannak dolgok, amiket jobb, ha egy férfi nem lát. De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
12/14 anonim válasza:
Mindenképpen apás szülést szeretnénk. Az első gyerekünk születésénél is ott volt, és nekem jól esett, hogy fogta a kezem és bíztatott.
13/14 anonim válasza:
Férjen végig bent volt mellettem. Sosem éreztem még ekkora szükségét annak, hogy mellette van a nehéz pillanatokban és segít nekem. Mindkettőnk számára a legszebb és legcsodálatosabb nap volt az, amikor kisfiúnk megszületett. Az nem kérdéses, hogy a következőnél ott lesz e mellettem. Az természetes. Nagyon sok mindenben segített nekem.
14/14 anonim válasza:
ezt most találtam, olvassátok el :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!