Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csütörtökre vagyok kiírva,...

Csütörtökre vagyok kiírva, még semmi jele, hogy kifelé készül a babó. A méhszájam C2111. Mikor lesz ebből szülés? Beindulhat egyik pillanatról a másikra is?

Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekem sem volt semmi jele,az nst semmit sem mutatott,azt mondták csak 2 nap múlva menjek vissza kontrollra.Na még aznap éjjel 11 körül beindultak a fájások,reggel fél 6kor el kezdett folyni a vizem is,és 39+5 naposan megszülettet a kislányom. Szóval így a vége felé már bmikorra várható!

Könnyű szülést kívánok!

2008. nov. 17. 19:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2008. nov. 17. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Minden pillanatban történhet valami. Nálam C2100, teljesen síma CTG volt szerdán délelőtt, péntek hajnalban megindult a szülés 4 órát vajudtam, a kiírt nap előtt 3 nappal.
2008. nov. 17. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

en is igyvoltam!junius 5 re voltam kiirva junius 1 jen reggel megindult a fajasom es majd 2 an reggel szuletett meg a lanyom:)

konnyu szulest!

2008. nov. 17. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én péntekre vagyok kiírva, de még eddig semmi. Nyákdugó sem ment még el. Néha kicsit émelygek esténként, vannak esték mikor vannak fájásaim, de elmúlnak. MÉhszáj már nyitva van nekem is.Doki azt mondta nem várja meg a baba a kiírt időpontot, de még semmmi jele, hogy jönni akarna. Már várom nagyon, hogy beinduljanak a dolgok. Könnyű szülést kívánok.

2008. nov. 17. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülj ennek az értéknek, ez azt jelenti, hogy már egy ujjnyira kitágultál, én zárt méhszájjal mentem be, mit szenvedtem, mire egy ujjnyira is kinyíltam. Így neked könnyebb lesz a szülésed, majd meglátod.
2008. nov. 18. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!