Csütörtökre vagyok kiírva, még semmi jele, hogy kifelé készül a babó. A méhszájam C2111. Mikor lesz ebből szülés? Beindulhat egyik pillanatról a másikra is?
Szia!Nekem sem volt semmi jele,az nst semmit sem mutatott,azt mondták csak 2 nap múlva menjek vissza kontrollra.Na még aznap éjjel 11 körül beindultak a fájások,reggel fél 6kor el kezdett folyni a vizem is,és 39+5 naposan megszülettet a kislányom. Szóval így a vége felé már bmikorra várható!
Könnyű szülést kívánok!
en is igyvoltam!junius 5 re voltam kiirva junius 1 jen reggel megindult a fajasom es majd 2 an reggel szuletett meg a lanyom:)
konnyu szulest!
Szia!
Én péntekre vagyok kiírva, de még eddig semmi. Nyákdugó sem ment még el. Néha kicsit émelygek esténként, vannak esték mikor vannak fájásaim, de elmúlnak. MÉhszáj már nyitva van nekem is.Doki azt mondta nem várja meg a baba a kiírt időpontot, de még semmmi jele, hogy jönni akarna. Már várom nagyon, hogy beinduljanak a dolgok. Könnyű szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!