Megkaptam a papírt a császárra pszichológustól félelem miatt, csak mutassam be a dokinak? Péterfybe ajánlanátok orvost?
Az oka hogy császároztatni szeretnék : anyu amióta megszülettem minden napját betéttel éli mert bepisil. Megakadtam a szülőcsatornába az orvos nyomott ki a hasából megsérült a húgyhólyagja stb,már 3 szor műtötték eredménytelenül. Mindez az én születésem napjától. Nevet bepilis... Tüsszent bepisil! Engem ez elriasztott és megrémített, anyu a szörnyű szülésélmény miatt nem vállalt mégegy gyereket.
A pszichologus irt papírt, hogy császározzanak. Dokit még nem választottam és a Péterfybe keresnék. Tudnátok ajánlani?
Inkább kineziológussal, vagy más szakemberrel oldd fel a szorongásod, mert ez nagyon nem normális.
Ráadásul a babának a legeslegjobb, ha természetes úton születik, neked sem hiányzik egy komoly hasi műtét ami után hosszú hetekig fogsz szenvedni.
Mellesleg megvan a véleményem az ilyen "szakemberről" aki kiadta neked a papírt a császárra...
Szerintem meg simán találsz orvost, a pénz nagy úr.....
Szerintem menj egy dokihoz mutasd a papírod és meglátod mit reagál. Szerintem ha van egy ilyen papírod, akkor császárral szülhetsz majd, de bizony csengetni kell a lóvét. Amúgy nem véletlenül szülnek a "sztárok" császárral szerintem.
Én amúgy normál úton szültem, lehet másodszorra jobb volna a császár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!