Azt tudom, hogy eddig csak ígérgették, hogy megemelik az anyaságit, de hallottatok olyanról, h aki júli 31 után szül az többet kap?
Figyelt kérdés
Anyukám múltkor a rádióban hallotta ezt. Üres ígérgetésekről már hallottam, de valami történt is már? Vagy a rádióban is csak hülyítik az embereket?2014. máj. 24. 15:42
1/9 anonim válasza:
Nincs még semmi efféle törvény javaslat elfogadva. FElröppent ez valamikor tavaly, de előrelépés azóta sem történt.
2/9 anonim válasza:
Neeeeee, kérlek neeeeee!!! Túl vagyunk a választásokon! Légyszi neeee!!!
3/9 anonim válasza:
"Vagy a rádióban is csak hülyítik az embereket?"
Van interneted, tudsz elvileg olvasni (bár ebben nem vagyok biztos), szóval tessék, az idei törvények: [link] Bolond.
4/9 anonim válasza:
Továbbra is csak ígérgetik, nem változott semmi. 64125 ft lesz az egyszeri anyasági akár július 31 előtt, akár utána szülsz. Nehogy ezért ne merd kinyomni a gyereket július 31-én este, hogy nehogy lecsússz az emelt anyaságiról.
5/9 A kérdező kommentje:
Bőven júli 31 után fogok szülni, ha lesz emelt anyasági, ha nem. Keresgettem én is a neten, cikkeket találtam, meg politikusi terveket, de ennyi. A rádióban ez már a választás után volt, azért lettem rá kíváncsi.Bár még ma EP választás..aztán lehet azért próbálkoznak.
2014. máj. 25. 07:02
6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként bolond vagy te, én nem sértegettelek, képzeld még a kormányhivatal oldalán is megnéztem, de jövőbeni konkrét terveket sehol se találtam. Nem is kérdeztem volna semmit, ha nem a rádióban hallja édesanyám, hanem csak vmi ismerőstől. Meg h már konkrét időpontot mondtak az adott némi reményt. Nem az anyasági miatt szülök, meg nem a gyesért, tgyásom és max gyedem lesz, de a 300ezernek örültünk volna, ennyi.
2014. máj. 25. 07:06
7/9 anonim válasza:
Nem emelnek semmit. Ami új tervezet hogy a 2 gyerekesek családijàt emelik meg
8/9 A kérdező kommentje:
Na talán mire jön majd a 2. addigra azt bevezetik :D Amúgy az anyasági emelés minden gyerek után vagy csak az 1. után tervezik? Amit találtam cikket ott csk az elsőnél.
2014. máj. 25. 09:08
9/9 anonim válasza:
Csak az tán tervezték, de nem lett belőle semmi. Szerencsére inkább a gyed extrát vezették be, te is jobban jársz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!