Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Traumatikus szülése volt már...

Traumatikus szülése volt már valakinek dúlával?

Figyelt kérdés
Valaki szülés után érezte azt, hogy soha többet nem szül, akinek volt dúlája?

2014. máj. 15. 10:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

A kérdező arra kíváncsi, ami a kérdésben szerepelt. Azért vagyok rá kíváncsi, mert orvossal, szülésznővel, választottal és ügyeletessel, hüvelyi és császáros szülésnél egyaránt fordult már elő, hogy traumatikus élménnyé vált (egészséges, és többé-kevésbé egészséges anyuka esetén is - egy császáros anyuka egészségéről azért korlátok között beszélhetünk).

Egyedül a dúlás szülésekről nem hallottam még ilyet. Ezért feltettem a kérdést.

És mellette elolvastam az addigi összes dúlás kérdést, ahol nagyon sokan támadták a dúlaságot, akiknek se tudásuk, se tapasztalatuk nincs a témában. Ez azért érdekes.

De újra leírom, a kérdés pont annyit jelent, mint amennyi oda van írva. :)

2014. máj. 16. 12:24
 22/23 anonim ***** válasza:
Egy jó dúla aranyat ér!!! DE NAGYON NEHÉZ JÓ DÚLÁT TALÁLNI! :( (Dúla képzés 2 napos,bárki elvégezheti...)
2014. máj. 25. 15:40
 23/23 A kérdező kommentje:
2014. jún. 4. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!