Van olyan, aki első császár után újra azt választaná természetes szüléssel szemben?
Én simán megint ezt választanám.
Inkább, mint hogy a baba esetleg elakadjon, oxigénhiányos legyen, barátnőm is úgy járt, hagyták kínlódni, pedig meg kellett volna rég császározni, senkinek nem kívánom.
A másik: sokkal kevesebb gyerekágyi vérzés, ugyanolyan a szex, mint előtte. :)
Oké, fáj a has pár napig, de barátnőim, akik szültek, hónapok múlva is érezték a gátsebet, alig tudtak ülni és a szex nagyon fájt hetekig....
Az elsőt simán szültem,intimtorna,gátvédelem ellenére szétszakadtam,18 óra vajódás után csak az volt rosszabb amikor egy órán át varrtak. Gyakorltilag kikönyökölte belőlem az orvos a fiamat.Aztán hüvelyplasztika,mivel nagyon tág maradtam és a vizeletet sem tudtam visszatartani. Szerencsére jó kezekbe kerültem,igaz nem került kevésbe,de sikerült nagyjából helyrehozni.
A második gyerekünk mielőtt megfogant,előtte kerestem olyan orvost,aki x összegért megcsászározott időben,első nap volt rossz,első felkelés,de utána nem volt gond,sebre van már kenőcs,és nem húzódik annyira.
Harmadikat nem tervezünk,de ha mégis lenne,akkor császár lenne.
Szerinted miért császárral szül az összes hiresség ,illetve aki megteheti hogy kifizeti a magánklinikát?
Nem vagyunk egyformák! Nekem az első kettő olyan könnyedén született, hogy azt mondtam bármikor, bármennyit szülnék szívesen! Inkább élmény volt, mint kín. A második pl. az első fájástól számított 25 perc alatt lett meg. Mázli, hogy pont bent voltam a kórházban :) Talán ezért éltem meg olyan tragikusnak, hogy a harmadik nem fordult meg, így egyértelmű, hogy császár lett. Ez a csalódottság sajnos a felépülésemre is kihatott. A császár miatt mondtam le arról, hogy több gyerekünk legyen :(
Kérdező! Szerintem, ha az első szülésed és felépülésed gond nélkül lezajlott, ne tarts a másodiktól. Össze sem lehet hasonlítani azt az érzést, amikor a kicsit a hasadra teszik, azzal amikor csak megmutatják!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!