Miért baj az, ha valaki császárral akar szülni, mert annyira retteg a szüléstől?
szia!
én is féltem a szüléstől,sőt előtte napokban már rémálmaim voltak..de természetesen szültem, és nem irom azt hogy nem fáj,mert én közben kínomban a falat tudtam kaparni,és nem egy káromkodás elhagyta a számat,10 órát vajudtam...párom végig velem volt, alternativ szülöszobában voltam,ha van rá lehetőség te is probálj meg ott szülni, és rengeteg technika van,ami segít a fájásoknál...és tényleg menjen be valaki veled ha lehetséges,mert lelkiekben sokat segít....nálunk a párommal még nagyobb kötödést alakitott ki,mint előtte ami volt...
szia.abszolut egyutterzek veled,hogy felsz a termeszetes uton szulestol,sajnos en is ugyanigy vagyok.egyelore csak csaszarral tudom elkepzelni.
anyukam engem rendesen szult es majdnem belehalt.leszakadt a mehe,meg kellett muteni(kivettek a mehet),akkor meg a holyagjat sertettek fel...
persze ez kicsit talan szelsoseges pelda,szerencsere a legtobben komplikaciok nelkul szulnek.de hidd el,emiatt az eset miatt en sem vagyok nyugodt,raadasul a sajat anyamrol leven szo...tartok tole,nehogy nalam is hasonlo tortenjen.
de ugyanakkor probalok bizni benne,hogy minden rendben lesz,akar csaszarral akar huvelyi uton szulok majd!szoritok Neked is!
Én az első válaszoló vagyok. Amit írtam tartom. Nem tudom hány hetes vagy most. S természetes,hogy félsz. képzeld én kettőt szültem szerencsésen gyorsan. De az elsővel én is nagyon féltem. S mikor már megindult rendesen a szülés és ott nyomtam a szülő ágyon volt amikor azt kívántam legyen vége és császározzanak meg. Nem bánom,hogy nem úgy történt és kívánom neked bárhogy is lesz legyél nagyon boldog anyuka. A második babám szinte kipottyant. Akkor 6 hónapja annyira gyors volt a szülésem,hogy fájdalomcsillapító nélkül szültem. első babánál gázzal.
Szóval csak azt tudom mondani ne félj ennyire. Aztán majd meglátod.:))))
Senki sem ugatta le a csaszarosokat. Irtuk egy jo paran hogy indokolt esetben persze hogy az az egyetlen megoldas. Szerintem itt senki sem veszelyeztetne a babaja eletet azert mert nem akar csaszarral szulni.
Itt egyebkent arrol volt szo, pusztan felelmeink miatt meg nem biztos hogy jo otlet csaszarral szulni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!