Miért baj az, ha valaki császárral akar szülni, mert annyira retteg a szüléstől?
Szia!
Egyetertek az elottem szoloval. Nem tudom hanyadik hetben jarhatsz, de a vege fele mar varni fogod a szulest (annyira kenyelmetlen lesz nagy pocakkal) es nem hiszem hogy azon aggodsz majd, hogy fajni fog-e. Ha tovabbra is rettegsz, beszelj rola az orvosoddal, legfeljebb kerj epiduralist vagy kerd meg parodat, anyukadat legyen melletted. Csaszarmetszest altalaban akkor vegeznek ha tul nagy a baba, nagyon elhuzodik a vajudas, vagy egyeb egeszsegugyi okokbol.
Mindenesetre ez a te dontesed, de nem hiszem hogy az orvos csak ugy megcsaszaroz. Szoval fel a fejjel, ne aggodj, minden rendben lesz! :)
Aki ennyire retteg a szüléstől az ne vállaljon gyereket!!!!
Egyszerűen mindenki be van szarva,hogy így fáj meg úgy de szörnyű,közben 2 nap múlva már nem is emlékszik rá,van akinek 2 perc is elég,hogy elfelejtse a fájdalmat.Ha doki lennék,és egy leendő anyuka ezzel keresne meg,tuti kiraknám a szűrét a rendelőmből.Egyszerűen csak túl van lihegve ez az egész fájdalom dolog.Amíg nem szültél,addig úgysem tudod elképzelni,hogy mennyire fáj,vagy milyen is az.Barátnő,aki EDAval szült,mondta,hogy szinte semmit nem érzett az egészből.Ha ennyire félsz,kérj EDAt.Én anélkül szültem,és már a szülőszobán mondtam,h ebből még kettőt simán bevállalok.Sőt,a mai napig azt mondom,hogy a szülés részét szívesen végig csinálnám minden héten.
De egy császár???Felvágják a hasfaladat és a méhedet,és úgy veszik ki a gyereket.Egy hasi műtét,mintha a vakbeledet szednék ki.Arra miért nem akarsz önként vállalkozni???
A gyerekvállalásnak különben sem a szülés a legnehezebb része.
Lehet bántó a véleményem,de az ilyen hisztit nagyon nem szeretm.Persze egy megértő doki könnyen talál indokot a császárra.....(Megfelelő vastagságú boríték ellenében.)
szia
képzeld ez olyan érdekes.én mindig azt gondoltam/mondtam, hogy ha egyszer lesz gyerekem császárral szeretnék szülni.
és amióta kiderült, hogy babát várok hát azt mondom megpróbálnám inkább rendesen megszülni.nemtudom megmagyarázni miért.
mindenesetre biztos nem fogok kétségbe esni, a császárral fejeződik be a terhességem.
40hetes kismama
szerintem is túlzás, hogy aki fél a szüléstől ne vállaljon gyereket.
tudjátok mit mondott a szülésznő szülőszobalátogatáson?
hogy nem lesz egy leány álom valóban, és ha császárra kerül a sor, az nem elítélendő.aki elítéli/lenézi az ilyeneket, vagy nem szült vagy tényleg a szerencsések között van akiknek nem fájt.mert ilyenek is vannak.
és nem tudhatod.lehet te is szerencsés leszel:D
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!