Biztatasra lenne szuksegem. Holnap fogom vilagra hozni a kisbabamat. Inditott szulesrol van szo. A baba nagy sulya miatt volt, hogy masnal is beinditottak?
Figyelt kérdés
A biztatasra azert van szuksegem,mert inditott szulesrol van szo,40 hetes kismama vagyok,a picim meg az utobbi ket hetben fel kilot hizott es az orvosom ugy latta jonak,ha beinditjuk es nem huzunk ra sokat.Kozel 4 kg a pici,35 fejkorfogat , en 48 kg voltam mikor megfogant most vagyok 68.Sokan remiszgetnek az utobbi ket hetben,hogy ennek biztos csaszar lesz a vege, nem vagyok en csaszar ellenes,csak aggodom a szules kimenetele miatt.Aki volt hasonlo helyzetben,hogy nagy babat szult termeszetes uton problemamentesen az kerjem irjon par szot :)2014. ápr. 29. 15:29
11/15 anonim válasza:
Szia
Na mi újság? Hogy vagytok? Hogy ment a szülés?
12/15 anonim válasza:
En is nagyon kivancsi vagyok.:-)
13/15 A kérdező kommentje:
:) itthon :)
nem volt igazan egyszeru,mert a vegen surgossegi csaszar lett,mert a magzatviz elfolyasa utan a babam arccal felfele helyeszkedett be,mig elotte teljesen jo eredmenyeim voltak.12 orat vajudtam amibol 5 oran keresztul tolofajasaim voltak.szornyu volt,utan vittek a mutobe.Hala az Istennek megszuletett a kicsi fiam eppen es egeszsegesen 4000 grammal es 56 centivel.Koszonom ,hogy gondoltatok rank :)
2014. máj. 16. 11:57
14/15 anonim válasza:
Gratulalok!:-)a lenyeg h egeszsegesek vagytok es tul vagytok az egeszen.:-)
15/15 anonim válasza:
Hatalmas gratula! Sok boldogságot és jó egészséget mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!