Mindenki éjjel szül?
Figyelt kérdés
Van olyan, akinek nem lógott bele az estébe-éjszakába-hajnalba a vajúdása, szülése?
Hanem mondjuk délelőtt kezdődött és délutánra kint volt a baba?
2014. ápr. 27. 19:50
21/27 anonim 

válasza:

Delben szuletett meg a babam. :)
22/27 M.Inke válasza:
Nekem éjjel 23:30 kor jöttek a fájások
és másnap 10:05 kor szültem meg a kislányomat! :)
23/27 anonim 

válasza:

Nekem éjszaka kezdődtek a fájások és hajnal fél 3 kor mentünk be a kórházba és reggel fél 11-re lett meg a kislányom! :)
24/27 anonim 

válasza:

Szüléseim időpontjai:
17.10
17.20
19.45
12.56
02.31
00.13
25/27 anonim 

válasza:

Ja, és az utolsó kivételévek mindegyik szülés magzatvíz elfolyással indult hajnali 2 - 4 között, és oxitocinnal kellett segíteni. egyedül utoljára mentem fájásokkal kórházba 20 óra körül.
26/27 anonim 

válasza:

1. babánál de. 1/2 9-kor kezdődött és du. 1/2 4-re lett meg.
2. babánál hajnalban 5-kor, és reggel pontban 7 órára lett meg.
27/27 zabmester 

válasza:

Reggel 7-kor kezdtem érezni a fájásokat (ez nálam már nem számít hajnalnak), de még nagyon hosszú szünetekkel, és délelőtt 10 volt, amikor felkerültem a szülőágyra. Délután háromkor született meg a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!