Mindenki éjjel szül?
Van olyan, akinek nem lógott bele az estébe-éjszakába-hajnalba a vajúdása, szülése?
Hanem mondjuk délelőtt kezdődött és délutánra kint volt a baba?

én szerda este, úgy nyolc tájékán éreztem olyan hascsikarós érzést, folyton jártam is wc re, 11 kor aludni mentem, hajnali négykor felébredtem egy fájásra, de még reggel hatig be be aludtam, csak húsz percenként ébresztett görcs, amiről azt hittem, jóslók.
hétkor kezdődtek az ötpercesek, és három előtt megszületett a babám.
vagyis én is nappal szültem...
azért ritka, hogy valaki az első fájástól számítva három órán belül szül, tehát vagy a vajúdás, vagy a szülés belecsúszik az estébe, éjszakába, mivel 10, 12 óra általában van egy vajúdási időtartam... de biztos vannak kivételek biztos ez alól is, csak elég ritka :)
azt mondják, 10 óra a vajúdás

Én pl. délután 4 körül születtem.
Bár anyukám előző nap délután kezdett vajúdni.

1. 6-tól 13-ig
2. 16 - 20 -ig
3. ez csalás, mert indított volt 11-től 17-ig

Az első babám 13:15-kor született. Itt lecsúsztam a reggeliről ès az ebédről.
A második 19:55-kor. Itt a vacsiról.
A harmadik 02:27-kor. Nála nem maradt ki egy kajcsi sem. De kb. 1 óra igazi vajűdás után szültem meg.

A vajúdást nem írtam oda.
1. 02:45 elfolyt a víz és 9:00-kor kezdődtek a fájások...aztán EDA és így lett 13:15.
2. 15 órakkor kezdődtek a fájások. Fájdalomcsillapító nélkül, burokrepesztéssel 17:55-kor született.
3. 21:00-kor kezdődött a mensi gyenge fájásokkal ami 00:30-kor úgy éreztem elmúlt, de már 3 újjnyira nyitva voltam , így az igazi vajudás. burokrepesztés után az oxival erősödtek és 02:27-kor szültem. Rövid, de intenzív volt a vajúdás, pedig még éjfélkor is azt hittem, hogy ebből ne lesz még szülés, mert annyira gyengék voltak a fájások. Mivel időben jöttek a fájások így elindultunk. Hát ez van. :) Ennek már 7 hete.

3-ból csak 1 gyerekem született éjjel.
1. 10-től 14:45-ig
2. 3-tól hajnali 2-ig
3. 11-től 15:05-ig

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!