Mit tegyek ha szeretem ha melletünk alszik éjjel? De mindenki azt mondja hogy ez nem jo nem egészséges. Kiszúrás a gyerekkel.5hós
Szia
CSak sajat tapasztalatbol tudom neked mondani,h szeritnem sokkal jobb ha kulon agyikoban alszik a baba.
Nekunk is majdnem 5 honapig velunk aludt,es hiaba volt olyan ejszaka /igaz nem sok/h vegigaludt 5-6 orat is,megis faradt voltam.Most,h kulon alszik ha 2-3 orat is alszom sem vagyok annyira faradt mint elotte.
Es En azt vettem eszre,h a baba is nyugodtabban alszik a sajat agyaban.
Amugy En is es a parom is imadta,h velunk alszik,es hianyzott is nagyon,de amikor beteg lett es a doktorno rankparsancsolt,h az agyaban kell aludnia,akkor eldontottem,h most lesz az a pill.es nekunk semmi nehezseget nem okozott,nem volt siras,sot nagyon tetszett neki a sajat kis birodalma.
Ha neked a párodnak és a kicsinek is jó így, akkor nincsen ezzel semmi gond. Mások meg foglalkozzanak a saját dolgukkal. A kicsi pedig ki fog szokni idővel a szülői ágyból.
Egy kétgyermekes anyuka
Szia!
Az én manóm 7 hetes koráig aludt velünk, de már előtte is próbáltuk kitenni az ágyába. A hajnali szopi után is igyekszem vissza tenni, de ha nagyon nem megy akkor ott marad velünk. Mindannyian nyugodtabban alszunk amióta külön van. Mivel így is kb 3 méterre van tőlem, hallom minden szusszanását. Mikor velünk aludt folyton azon paráztam, hogy túl mélyen elalszunk, ráfekszek, vagy leesik, vagy ráborul apárna stb. Persze úgy aludtam mint nyúl a bokorban így a baba biztonságban volt, csak én kezdtem zombi lenni a kialvatlanságtól. Babóka is jobban alszik, 10 hetes kora óta átalussza az éjszakát!
Az utolsónak nincs igaza.
Nem nyűg egyáltalán, de nálunk legalább nem lesz gond hogy 7-8 hónapos korában nem tud egyedül aludni.Amúgy ha olvastál a bölcsőhalálról annak az egyik elsődleges oka ha a gyerek a nagyágyban alszik a szüleivel.De mi mivel nem vagyunk egyformák ezért ebben nem értünk egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!