Leírnátok nekem pontosan mi történik egy császáros szülésnél? Mire vigyázzak, figyeljek? Császár után mikor lehet felkelni stb?
Így utólag még ami fontos: ha eddig "normál" bugyit hordtál szülés után, akkor érdemes beszerezni a Tena hálós bugyiját, vagy nagymami bugyikat, amik legalább a köldökig érnek, mert a normális méretű bugyi pont a sebre ér és irritálja. Olyan fehérneműt válassz, amit jól fel tudsz húzni.
Jó ideig ne akarj hasból felülni, mert nem fog menni. Előbb mindig gördülj/fordulj oldalra és előbb a könyököd, majd a karod segítségével told fel magad.
Nekem egyetlen rossz dolog volt a császárban: kaptam drain csövet, és ahhoz a dobozkát. Na, az a járulékos költség volt a legrosszabb, mert hurcolni kellett mindenhová.
Többször fognak oxitocint adni, hogy segítsék a méh összehúzódását.
Húúú,Lányok nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Sok tanulságos dolgot olvastam.
Amikor egy hete voltam UH-n,azt mondták ha faros marad,hamarabb be kell feküdnöm. De nem mondták milyen faros (lábai vagy a popsija va e lefelé).
Holnap megyek UH-ra ismét és akkor minden kiderül.
Még annyi kérdésem lenne hogy szerintetek mihez képest fognak hamarabb befektetni? Az előző két szülésem is hamarabb indult a kiírt időnél? Egyik 3héttel a másik 1 héttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!