40 évesen szülni?
Figyelt kérdés
39 éves vagyok (a férjem is), van 3 gyönyörű, egészséges gyermekünk, akik 14, 6, és 4 évesek. Angliában élünk, jó anyagi helyzetben, biztos munkahellyel, boldog családban. Szeretnék még egy gyerkőcöt. Szerintetek? Ti vállalnátok? Vagy már késő? Ha azonnal sikerülne teherbe esni, majdnem 40 évesen szülnék!2014. ápr. 22. 10:17
11/15 anonim válasza:
Nem vállalnám! Gyereked 20 éves lesz mire te már nagymama korban! Persze ez nem lényeg,de 60évesen szerintem nem esne jól neked sem ha nem az anyjának néznek hanem a nagyijának! Én 30éves koromig szülnék csak,30éven felül nem!!! De ez az én hülyeségem :-). De ha tényleg annyira vágytok rá akkor vágjatok bele! Sok sikert,erőt,egézséget! 22/N 8hónapos fiú anyukája
12/15 anonim válasza:
Miért alakítaná úgy az életét, hogy mások "minek néznék"? Ki nem tojja le már bocsánat, hogy nagymamának nézik? Igen, azt hiszem ez tényleg a te hülyeséged. Én úgy élem az életem, ahogy nekünk jó, a szomszéd meg azt gondol, amit akar. A boltos néni és a postás is. Én bizony vállalnám, ha akarnánk, nem érdekel, hogy ha én X éves leszek, akkor ő meg Y. Tudom, és akarom szeretni, meg tudok tenni érte mindent, hogy teljes élete legyen, minden más csak körítés, nem fontos.
13/15 anonim válasza:
Persze hogy nem kell vele foglalkozni,én sem foglalkozom a sok 40+os véleményével hogy jajj de fiatalon szültél és a többi,én akkor sem szülnék 40évesen! Ha fizetnének sem! De ma már amúgy is nagy """""divat""""" lett 40-50+osan szülni az első babát(kérdező kivétel)! Én hülyeségem igen,soha nem akartam idős anya lenni! De aki bátor,vállalja el. Ő töntése. Én csak a véleményemet írtam le,tetszik nem tetszik! Nekem pont a ti álláspontotok nem tetszik :-). Üdv.
14/15 anonim válasza:
Vállaljátok! Én 38.5 évesen szültem (most 6 hós) és nemsokára tervezzük a tesót,lehet 40 is elmúlok. Úgyhogy hajrá!
15/15 anonim válasza:
Engem JóAnyám 42 évesen szült, a bátyám 19 a nővérem 14 éves volt akkor. Édesapám 45 éves volt, és eszükbe nem jutott volna nem megtartani.
Felneveltek tisztességben, nekem is van már két kamasz lányom. 14 és 16 évesek, és bizony most várom a harmadik gyermekem, 40 évesen.
Anyukám most 82 éves. Édesapám 75 évesen ment el.
Köszönjük, jól vagyunk így.. :)
Senki nem tudhatja mit tartogat számára az élet.
És nagyon jó dolog így, érett fejjel újra babát várni.
Na, most lehet nyugodtan megkövezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!