Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek hány évesen...

Szerintetek hány évesen "optimális" gyereket szülni?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok le, hogy mindent összevetve szerintetek hány évesen lenne jó szülni a mai világban. A nő és a férfi korára is kíváncsi vagyok, és arra, hogy te most hány éves vagy, van-e már gyereked, megbántad-e, hogy nem korábban/később jött, most máshogy csinálnád-e.

Kezdem én: Szerintem a nő 26-28, a férje meg 32-35.

2013. febr. 11. 18:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Kihagytam: 22 éves pasi vagyok.
2013. febr. 11. 18:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
AMikor meg van a vágy, mindkét részről és elég erős hozzá a kapcsolat, és relatíve biztonságos anyagi háttér van az alapok biztosítására. Hogy erre valaki 22 évesen, vagy 42 évesen érik meg, lényegtelen. Szerintem nem a kor a legfontosabb ebben a kérdésben, hanem minden más.
2013. febr. 11. 18:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, én 28 éves nő vagyok, a párom is 28 és még nincs babánk.
2013. febr. 11. 18:40
 4/13 anonim ***** válasza:

Elvileg, testileg a 20as évek közepén a legjobb az idő...

Aztán hogy agyilag, meg lelkileg ki hogy van rá felkészülve, az nagyon egyéni..

2013. febr. 11. 18:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
20-25 évesen a nő szempontjából, pasi szempontjából szinte mindegy. 28 évesen szültem, mert sajnos nagyon sokat kellett várnunk mire sikerült teherbe esnem, de jobb lett volna korábban, hogy még maradjon idő tesóra.
2013. febr. 11. 18:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért érdekel?! Te érzel rá késztetést?

Én 23 voltam mikor a férjemmel eldöntöttük jöhet a baba! A férjem 29 volt akkor! Egyből össze is jött! Így én 23 ő 30 volt! Nekünk szerintem pont így volt ideális!

De az igaz ezt mindenki maga érzi,hogy ő mikor érett rá!

2013. febr. 11. 19:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 voltam, a párom pedig 31 mikor az első babával teherbe estem. Nem bántam meg, imádok fiatal anyuka lenni:)
2013. febr. 11. 19:30
 8/13 anonim ***** válasza:
22 vagyok, a párom 29 és a kisfiunk 1 éves. Én is imádok fiatal anyuka lenni egyáltalán nem bántam meg h így történt :)
2013. febr. 11. 19:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, h optimális!

Sok mindenen múlik, h 1 nő mikor vállal gyereket, avgy mikor szül! Gondolok itt, karrier, pénzügyi helyzet, stabil kapcsolat, nehezen jön össze a baba.

Én 24évesen szültem a lányom, most 25vagyok 1 éves kicsi lányom van :) Viszont jó egzisztenciával rendelkezünk, 7éve vagyunk együtt a párommal és szerettünk volna babát. A párom 31éves most (30 volt, mikor született a lányunk)

Szóval ez sok mindenen múlik, ha valaki érzi, h jöjjön és megvan minden feltétel, akkor a kor nem számít! :)

2013. febr. 11. 19:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Orvosilag a 20-as évek közepe. A nő minél idősebb, annál később eshet teherbe, lehetnek komplikációk, és ugye nem biztos, hogy egynél több gyermeket bevállal, ha elmúlt 30. Plusz nem jó az, hogy pl. férjem 27 éves, az anyja 65, nagymamám meg 72, én 23. Milyen már, az anyósom lehetne akár a nagyim is:) Nem akartam öreg szülő lenni, nagyim így lehet dédnagymama, 23 vagyok, mint írtam, és fél éves a fiam. Anyósom már nyilván nem lesz dédi. Anyukám 24 évesen szült, én is ismertem a dédszüleim, és jó érzés, hogy emlékszem rájuk.
2013. febr. 11. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!