Hol találok olyan nőt, aki gyereket szül nekem?
Figyelt kérdés
37éves férfi vagyok,komoly kapcsolatom még nem volt2013. jan. 6. 13:41
1/15 anonim válasza:
megkérdezhetem, hogy miért nem volt még komoly kapcsolatod? mi volt a gond eddig?
2/15 anonim válasza:
jelentkezz a Házasodna a Gazda nevű műsorba
én szurkolok neked :D
3/15 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem jöttem be a kiszemeltnek....
2013. jan. 6. 14:13
4/15 anonim válasza:
Tarskereso hirdetes vagy fordulj a Tv hez.
Ill templomokban kivalloan lehet ismerkedni legalabb ott normalis nok vannak.
5/15 A kérdező kommentje:
fordulj a tvhez,ezt hogy érted?
2013. jan. 6. 14:41
6/15 anonim válasza:
1es vagyok, több kérdésem nincs..
7/15 anonim válasza:
Hol keresgéltél eddig?
A kérdésre meg elég nehéz válaszolni - gondolom sejtetted is... Lehet, hogy éppen a sarki közértben futsz össze az Igazival, lehet, hogy 300km-el odébb van tőles a jövendőbelid. Keresgélni kell, legyél nyitott, határozott. Próbálkozz hirdetéssel, kapcsolódj be, valami közösségég félébe, (túrázók, vagy vallásos közösség, stb...)
8/15 anonim válasza:
Ha 37 éves korodig egyetlen komoly kapcsolatot sem tudtál kiépíteni, akkor én úgy gondolom, hogy nem a gyakorikérdéseken kell a választ megtalálnod, hanem egy pszichológus/pszichiáter szakembernél. Van, amikor nem jönnek össze a kapcsolatok, és van, amikor ennek orvosi oka van. Ez nem szégyen, de tenned kell ellene! Ez sajnos túlmegy a normális határon.
9/15 anonim válasza:
undorító, hogy ezért kell neked egy másik ember, hogy gyereket szüljön neked... egy nő nem arra való, hogy csak úgy gyereket szüljön neked. talán lelki társ kéne nem és igazi szerelemgyerek... ne úgy válassz nőt, hogy na ő majd gyereket szül nekem.. ha annyira gyereket akarsz és nem igazi kapcsolatot fogadj örökbe.
10/15 anonim válasza:
Elnézést a kérdésedre nem tudom a választ,ha csak arra keresnél nőt hogy gyereket szüljön Neked.Tehát egy olyan nő kellene aki megszüli a te gyerekedet és odaadja Neked,vagy a nő is kellene mellé?Mit gondolsz eddig miért nem jöttél be a kiszemelteknek?Lehet hogy ennek egyszerű oka van csak Te nem tudod mi az.Én például a férjemmel mikor összejöttem,akkor a férjem hasonló korú volt mint Te most,nem volt előtte komoly kapcsolata.Ennek több oka is volt amit aztán meg is beszéltünk.Most leszünk 9 éves házasok,és 2 gyermekünk van.A világ legjobb emberét találtam meg benne.Pedig ő is lemondott arról hogy valaha is lesz nő aki szóba áll vele.Remélem rosszul tetted fel a kérdést és nem béranyát keresel hanem társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!