Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Betöltött 40. héten 1ujjnyira...

Betöltött 40. héten 1ujjnyira nyitott mehszajjal szabad szexelni?

Figyelt kérdés

Ovszerrel való szeretkezesre gondoltam. Hátha vegre beindul valami.

A felelmem az,hogy nehogy valami bacit feljebb juttassak.

A picimet teljesen védi a magzatburok ?

2014. ápr. 20. 12:53
 1/10 anonim ***** válasza:

pont tegnap olvastam a védőnő adta féle tanácsok a várandósságról könyvet, abban a Mikor kerüljük a szexuális együttlétet címszó alatt, úgy kezdi, hogy csökkenteni, bizonyos esetekben kerülni kell, az alábbi okok miatt:

- ha korábbi várandósság első hónapokban már vetélés miatt megszakadt

- előző koraszülés miatt

-hüvelyi fertőzések esetén

medence, hastáji fájdalom jelentkezésénél

-ha a magzatburok megreped, vagy magzatvíz szivárog

-ha a méhszáj nyitott.

csak azt nem tudom eldönteni, hogy melyik indokra vonatkozhat hogy csökkentse a szexuális életet és melyik indokra a teljesen kerülje el a szexuális életet tanács.

2014. ápr. 20. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:

valahol csak annyi van, ha korai stádiumban nyitott a méhszáj akkor kerülendő

"Mikor kell kerülni a szexet a terhesség során? Van pár olyan helyzet, amikor tilos a szex: például beültetés után, ha lombikprogramban vesz részt a pár, ha veszélyeztetett terhességről van szó, ha fenyegető koraszülés tünetei állnak fenn. Szintén kerülendő a testiség, ha a méhszáj túl korán elkezd kinyílni, ha vérzés lépett fel a terhesség során, vagy ha a placenta a méhszájhoz közel vagy azon tapadt meg. Akkor is érdemes önmegtartóztatni, ha a kismama vagy partnere bármilyen nemi vagy húgyúti fertőzésben szenved."

[link]

2014. ápr. 20. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:

"Hátha vegre beindul valami. "

csak még annyit, hogy magának a spermiumnak van oxitocin(ha jól tudom a nevét) tartalma és ettől indul be szülés.

nem magától a közösüléstől.

de azt adnak injekcióban is, ha valakinek mesterségesen indítanak.

2014. ápr. 20. 13:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Inkább ne kockáztass majd jön a pici ha ott az idő. Én is úgy tudom hogy a spermában van valami amitől beindulhat esetleg.
2014. ápr. 20. 13:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
prosztaglandin van a spermában, ez indíthatja be, ha a baba már elég érett a kinti élethez, de nyilván óvszeren keresztül ez nem jut el a célállomásra
2014. ápr. 20. 13:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Betöltött 40. hétnél ha magától nem akkor lassan már amúgy is beindítják.....
2014. ápr. 20. 14:30
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszaitokat , mindenkinek ment a zöld kezecske !

Igazatok lehet, hagyom a dolgot. Max 1hét múlva megindítják a picit , nem az inditott szülés volt az álmom ,de ez van sajnos.

2014. ápr. 20. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Persze ha szülni szeretnél már!!

De komolyan barinőmnek azt tanácsolták mert már a 42. hétben volt nem akart kijönni a baba!

2014. ápr. 20. 19:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Öcsém feleségét a 36. héten befektették, de a 39. héten kiengedték 2 éjszakára, "szülésindításra". Azt nem tudom a méhszáj nyitott volt-e.
2014. ápr. 20. 23:18
 10/10 anonim ***** válasza:

36.héttől nyitva voltam.

39. héten szombaton együtt voltam párommal, másnap estére 00.10kor kezembe volt a teljesen egészséges kisfiam.(mellete sokat lépcsőztem is)

2014. ápr. 22. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!