Van jelentősége annak, hogy ki hány ujjnyira tág, mielőtt beindul a tényleges szülés? Vagy egy zárt méhszájjal induló is lehet könnyű, egy több ujjnyira nyitott is tágulhat szüléskor lassan?
köszi a kioktatást. A kérdés arra irányul, hogy nem mindenki azonos cervix értékekkel indul szülni a kórházba, és hogy a későbbiekben vajúdási idő rövidsége szempontjából van-e ennek jelentősége.
De felteheted okosan a kérdésemet ha gondolod!
Érdekes, én tökéletesen értettem a kérdést. De ha valaki kötözködni akar....
Szóval, én mikor bementem a kórházba, 2-3 perces fájásokkal, akkor 1 ujjnyira voltam nyitva és papírvékony volt a méhszájam. 1,5 óra alatt eltűnt a méhszájam. Sajnos a kitolás elhúzódott, de az első komolyabb fájástól számítva 6 óra alatt szültem meg egy majd 4 kg-os babát.
3111-es méhszáj értékkel sétáltam be a szülőszobára, oxicotin terhelésre ami sikerült ezért beindították a szülést.magyarán totál éretlen volt a 41 héten is,pedig második baba,igaz az elsőt is indították emiatt.
na mindegy,szóval kaptam ott méhszájérlelő tablettát és 6 órát kellett várni a hatására,akkor rövidült
3111 ről 2111 re
és minden órában rövidült akkor már fájásokkal kísérve
1111,2222,3333,4444,--ekkor tűnt el a méhszájam de ez egy napba került mire meglett a baba,nem siettünk ráértünk szépen lassan tágultam ..
szóval bementem egyik reggel 7 re és másik reggel 5 re lett meg a baba.
a lényeg hogy nekem totál zárt,vaskos magasan volt a méhszájam!
3 hós manó anyukája és 3 évesé
Én 40 hét 2 napig zárt voltam, aztán 40 hét 3 naposan C1111 lett az érték, ekkor oxitocint kaptam, és fél nap múlva -mivel nem tágultam tovább ennél- megcsászároztak. :(
Az én tapasztalatom - ami mondjuk nem mérvadó - hogy aki folyamatosan nyílik a terhesség vége felé, gyorsabban szül. Aki meg sokáig zárt, nehezebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!