Mennyire fájnak a kezdeti fájások?
Hallottam arról, hogy valami eltévesztette a valódi fájásokat és majdnem túl későn került kórházba.
Milyen érzés, amikor elindulnak a fájások és már érdemes indulni?
Első terhességem és tartok tőle, hogy vagy feleslegesen fogok mindenkit riasztani éjjel (ugye, Murphy...) vagy olyankor nem indulok el, amikor kellene.
Honnan lehet tudni, hogy mikor van szó tényleges fájásokról?
2. vagyok.
Magzatvíz nekem is több adagban jött, először saccra egy fél deci csobbant a wc-ben, aztán szivárgott. Nyilván az első adag volt a fej és méhszáj között, a többi meg csak lassan csordogált.
A másodiknál én is írtam a fájások idejét és sűrűségét egy darabig, aztán amikor már sűrűsödtek, akkor mentünk kórházba. De még akkor is rengeteg időm volt (bár jó, hogy bementünk, mert amikor hajnalban burkot repesztett a doki, akkor derült ki, hogy mekóniumos volt a magzatvíz, a fiam méhen belüli fertőzést kapott, bár ennek egészen addig semmi jele nem volt. Én ugyan nem emlékszem, de a férjem szerint nagyon büdös volt a víz). De szerencsére "csak" 1 hetet voltunk kórházban, kaptunk mindketten antibiotikumot, ő kb. a 6. napig inkubátorban volt, de fejtem neki a tejcit és fecsiből adták oda. Kb. a 4. napon kivehettem és meg is szoptathattam először életében. Nagyon ügyes volt és 2 és fél évig szopizott...
Sok szerencsét és gyors szülést kívánok nektek! Meg rengeteg egészséget is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!