Mikor és miért alkalmaznak burokrepesztést? Pl. Ha már vannak szülési fájások, de még nem folyt el a magzatvíz? Fájdalmas?
Ne félj :) Én nagyon be voltam parázva :D
Reggel mentem ctg-re a szokásos görcseimmel,amikor közölte az orvosom,ha délután 1ig még mindig görcsölök,akkor menjek be. Fél 4kor bementünk,ctg-re tettek. 7kor haza akartak küldeni,mert nem tágultam és a szokásos menzi görcsök voltak csak,pont váltás volt és meg akart vizsgálni az éjszakás orvos is (szerencsémre). Mondta,hogy nem megyek én már haza,feküdjek le,megvizsgál,3 perccel később mondta,hogy burokrepesztés,én közöltem vele,hogy megyek inkább haza,egyből kérdezte,hogy miért? Mondtam,hogy azt hallottam,hogy nagyon fáj,és szó szerint kinevetett :) Mondta,hogy csukjam be a szeme,mély levegő,és annyit éreztem,hogy felnyúl és ömlik a magzatvíz. Le néztem és zöld volt,és közölte,hogy bele kakiklt a vízbe,így örültem a burokrepesztésnek :) 4,5 órával később a kezemben volt a kisfiam :)
Nekem a szülésznő csinálta.
Nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!