Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha elfojt a magzatviz és az 5...

Ha elfojt a magzatviz és az 5 perces fájások is jelentkeznek akkor lehet már menni a kórházba?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha elfolyt a magzatvíz menni KELL a kórházba fájástól függően.
2014. márc. 30. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azaz függetlenül.
2014. márc. 30. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Indulj es konnyu szulest.
2014. márc. 30. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha elfolyik a magzatvíz és tiszta, akkor nekem azt mondták, hogy egy órán belül (fájásoktól függetlenül) induljak be. Ha mekóniumos, akkor azonnal induljunk, ha véres, akkor pedig mentőt kell hívni. Úgyhogy most már menjetek. Nekem az 5 percesek után pár 2 perces jött, aztán a kitolás (nekem is magzatvízelfolyással kezdődött).
2014. márc. 30. 20:30
 5/6 gabszem ***** válasza:
magzatvizelfolyáskor azonnal menni kell.
2014. márc. 30. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van ahogy írták! Nekem sem volt fájásom, de azonnal indultunk akórházba, ahogy elfolyt a víz. Ez a helyes döntés ilyen esetben. Nem is zavartak haza, míg egy csajt, akinek 20 perces fájásai voltak, simán hazaküldtek.
2014. márc. 31. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!