Mivel szokott kezdődni a szülés általában: elmegy a magzatvíz, vagy a fájások jelentkeznek hamarabb? Neked hogy történt?
Kíváncsi vagyok, hogy kb. egyenlő arányban fordul-e elő.
34 hetes kismami.
Elsőnél fájások, két napig csak jóslónak tűnt, aztán egyszercsak rájöttem, hogy 5-10 percesek... A magzatvíz a kórházba érkezés pillanatában (szó szerint) ment el.
Másodiknál (ikrek) egyiknek elment a magzatvíz, aztán 1-2 óra múlva kezdődtek a fájások.
szia,
Nekem első babónál fájások (pontosabban 10 perces összehúzódások 12-től, mert fájni nem fájt), 22-től 7-5-4 perces fájások (ezek már keményebbek voltak)kb. 23-kor érkezés a kórházba, nst, vizsgálat (2 újjnyira nyitva), éjjféltől jött a neheze 1,5 perces fájások derekam veszettül fájt, 2:25-kor megszületett Nika baba..:)
Most várjuk a 2. csajszi születését 39. hetesek vagyunk, és nagyon izgulok, hogy kb. ilyen simán menjen minden vele is..:)
...előző vagyok...
a kórházba érkezéskor burkot repesztettek, ez kimaradt.
A "fájások" eleinte nekem se fájtak, aztán úgy délután fél 6 körül elkezdtek erősödni, de még akkor se gondoltam, hogy elkezdtem vajúdni. Sokáig nem akartam elindulni, mert nem éreztem rendszeresnek (utólag úgy gondolom, mert olyan gyorsan sűrűsödtek) és a magzatvíz se ment el. Mire beértünk (fél 10 körül), már 3 percesek voltak. A szülésznő kedvesen figyelmeztetett, hogy azért a következőnél ne várjak eddig, mert nem biztos hogy beérünk :)
A kórházban aztán burkot repesztettek, és alig másfél órával később megszületett a kisfiam :)
Az enyém mondjuk igazi villám-szülés volt, kívánok mindenkinek hasonlókat :)
nekem először a víz ment el, és utána lettek fájások oxitocinnal
anyukámnak is mindkét esetben a víz ment el először
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!