Szülés után ha rendben találnak mindent hazamehetek saját felelősségre?
Köszönöm a hasznos válaszokat, jó tudni hogy jogom van az ambuláns szüléshez, ez számomra nagy megkönnyebbülés, főleg ha minden rendben lesz a babával is.
Azok viszont akik nem értik meg a problémám a lehurrogásokra nem vagyok kiváncsi, nem kell szerintem sem szülőt sem gyereket általánositani, nem a saját kényelmem érdekében választanám ezt a lehetőséget, hanem hogy mindkét gyermekemmel egyformán törődhessek. De mindegy, a lényeg hogy megtidhattam a kérdésemre a választ, mert ugye végül is ez a gyakorikérdések, nem pedig a gyakorivélemények..... köszönöm.
Én erre a három napra úgy gondoltam, hogy addig is csak a picivel vagyok egymasra tudunk hangolódni. Én nem tenném, hogy ambulante haza menjek. Igaz én császáros voltam. Nálunk nem volt gond. A lányom gyönyörüen elvolt otthon párommal és a szüleimmel. Igaz sírtam nekik,hogy hiányzott a lányom de ő meg remekül nevetgélt. Semmi baja sem volt tőle. Ő éjszakára nem volt még nèlkülem.
A picinek is joga van pár dologhoz. Nem tudom frissen szülve mennyire lesz könnyebb két gyerekkel rendelőbe járkálnod,illetve a tejed hogy fog beindulni.
A nagyobbik gyereked is bemehet hozzád látogatni,ha nem tudnál róla.A férjed,vagy anyukád,anyósod meg szerintem el tudja látni a gyereket.
Én is terhes vagyok a második babámmal,az első babám 8 hónapos,mégse jut eszembe ilyen hülyeség,hogy megszülök,és hazamegyek!Ne haragudj,de szerintem nem vagy normális,hogy ilyen az eszedbe jut.Itt van a párom,meg anyukám,anyósom,akik addig tudnak vigyázni a picire.
Csak egy kis tanulságos történet:
Amikor először szültem,bent a kórházban a 3.napon derült ki,hogy műtenie kell a kisfia szívét.A pontos okot nem tudom,nem kérdezgettük,de látod,azt is a 3. napon vették észre,amikor én már jöhettem haza!!!!!Ne csinálj hülyeséget,nem igaz,hogy azt a 3 napot nem bírod már ki!Meg mi lesz akkor,ha a nagyobbik gyereked óvodába megy???Te is ott ülsz egész nap az oviba???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!