Szülés után ha rendben találnak mindent hazamehetek saját felelősségre?
Hát igen ez a te nevelésed eredménye. Jól magadhoz szoktattad nehogy már ellegyen nélküled mert még felesleges lennél egy órára jaj.
Ezzel veszélyezteted a másik gyerekedet csak önzöségből. Most komolyan inkább haza viszed ahelyett hogy vetted volna a fáradságot hogy elkezd hozzászoktatni hogy nem vagy mindig ott. Remélem nem engedik veled haza. Egyébként vannak korházak ahol 5 napig kell bent lenni.
Én 12 napig voltam a kòrházban! (Elöbb befektettek)
Kibírtam,pedig minden nap bögtem,hogy már nem birom!
Ismerösöm egész terhessége alatt kòrházban feküdt,mert veszélyeztetett terhes volt,itthon pedig 2 gyereke volt már! De kibírta....
Biztos,hogy nem okoz lelkisérülést a masik kicsidnek az a három nap! Akkor mi lesz az oviban?
Ha még nem ovis ez a legjobb alkalom,hogy kicsit csùnyán iron most,hogy "leválaszd magadròl"!
Az a biztos,ha Ott maradsz 3 vagy 5 napig a kòrházban! Ha hazamész és történik valami (akár veled is) a kòrhàz nem válalja a felelöséget az egészségetekért!
De a te életed...
El se hiszem, hogy komolyan gondolod, hogy a nagyobbik gyerekednek ettől a 3 naptól lesz majd lelki sérülése... 1 éves gyerekeket már hétvégékre nagyszülőknél hagynak, nem lesz semmi bajuk tőle, főleg, hogy alapjáraton persze minden kisgyerek anyás, de ha anyuka erre rátesz egy lapáttal és úgy is neveli a gyereket, hogy anya nélkül ne bírja ki és hisztizzen, akkor nem kell csodálkozni és a gyerekre fogni, hogy jaj hát anyás szegényke...
Egy anya nem kockáztatja egy kisbaba egészségét azért, mert a nagyobbiknak biztosan visszafordíthatatlan lelki sérülése lesz, ha 3 napig nem látja az anyját...
mennyi idős a pici egyébként?
ha van még időd rá,akkor én a helyedbe elkezdeném máshoz is szoktatni a gyereket-mert így nagyon nehéz lesz neked is! sok minden közbeszólhat ami miatt bent kell maradnod a picivel. pl be is sárgulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!