Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár vagy sima szülés?

Császár vagy sima szülés?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 20:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Császárral szültem, de előtte 6 órát vajúdtam.Nem tágultam, ezért a sürgősségi császár. Nekem ez így ideális volt, vajúdtam is, küzdöttem a kisfiammal együtt, tehát a szülésélmény sem maradt el. Tejem rengeteg volt, már a kórházban belövellt. 1 éves a fiam, és még szopizik. Ja, és egyedül a műtét utáni első felkelés volt katasztrofális, aztán jól bírtam magam.
2014. márc. 31. 00:15
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
Halistennek ez nem kívánságműsor.
2014. márc. 31. 06:29
 13/22 anonim ***** válasza:
45%

Szerencsére jó pénzért már kívánságműsor. :) Én biztos nem tenném ki a babámat a mai hüvelyi szülésnek. Egyáltalán nem természetes, sőt... Akkor már inkább "vegyék csak úgy ki".

Én kifizettem a biztonságát. Nincs oxigénhiány, nincs fogó, nincs vákuum, nincs deformálódott koponya, nem kellett csontját törni, ha nem fért volna ki, stb. Ennyit megért. Hát nem sírom tele a párnámat, hogy nem kellett vajúdnom, nem szakadt szét a hüvelyem, nem turkáltak bennem könyékig, nem kakiltam, pisiltem, hánytam oda a szülőágyra... Boldogan, mosolyogva vártam, hogy felsírjon, egyből szoptathattam, és fájdalmaim sem voltak másnap. De ha lettek volna akkor sem favorizálnám a hüvelyi szülést.

2014. márc. 31. 10:10
 14/22 anonim ***** válasza:
32%
A 13-as nagyon szemléletesen, de nagyon jól leírta. Szívemből szólt.
2014. márc. 31. 12:15
 15/22 anonim ***** válasza:
57%
Teljesen egyetértek a 13-as válaszolóval. Én nyuszi voltam, indítás volt, de bíztam a császárban és a világ legboldogabb embere voltam és vagyok, hogy így lett. Ha lesz tesó, már elébe megyek és csak császárral vagyok hajlandó világra hozni. Sajnos a bátyám fogós szülésbe halt bele 28 naposan. Az esélyét sem szeretném még minimális kockázatnak sem. És van az a pénz ;)
2014. márc. 31. 14:29
 16/22 anonim ***** válasza:
1 vagyok: Érdekes ilyen véleményeket is olvasni mint a 13-asé. Én nem értek vele egyet, ugyan akkor ez mindenkinek a maga döntése. Ahogy az otthonszülés is vagy bármi egyéb. Én a császártól féltem volna pont annyira, mint ahogy ti a sima szüléstől. :D Ez van emberek vagyunk, különbözünk. :D
2014. márc. 31. 16:47
 17/22 anonim ***** válasza:
40%

én a császártól rettegek ilyen iszonyatosan, hogy mi lenen velem ha tenyérnyi pontokban nem érezném többet a hasam, szétválnának a hasizmaim és sohatöbbé nem tudnék könnyedén felülni egy ágyból, hanem kínkeservvel kéne kézzel feltornázni magam.

hogy elveszíteném az állásomat, ugyanis nekem mindennap emelgetnem kell 50 kilókat és egy hatalmas heggel a hasamon ez lehetetlen.

Vagy sérvem lenne és kitüremkedne ott. Vagy szétválna a heg és meglátnám a beleimet, hát mentem elájulnék.

Vagy hogy olyan ronda, tenyér vastagságú hegem lenne, mint anyámnak és aggódva kérdeznék a strandon hogy ugye, valami súlyos bélműtétem volt... nem is mehetnék bikiniben strandra.

hogy futnék, hogy játszanék a gyerekemmel, ha meg se emelhetném, nem futhatnék (anyu utána sose tudott futni mert neki fájt a helye) pedig a lételemem a mozgás.

mi van, ha megvágnák közben a beleimet és örökre egy kakis zacskóval sétálnék az oldalamon?

szóval halálosan rettegek ettől a borzalomtól, százszor jobban, mint attól hogy kicsit tágabb leszek ott lent.

2014. márc. 31. 16:54
 18/22 A kérdező kommentje:
Azért utolsó,enyhén túloztál.Már a mai világban nem úgy működik mint mikor anyukád szült.Az enyém is császárral szült meg engem és azon kívül,h látszik,más semmi.És nagyon sokat dolgozik,rengeteget mozog munkàlyából kifolyólag.A másik dolog,h rendes szülésnél is adódhatnak gondok ha már itt tartunk.
2014. márc. 31. 17:03
 19/22 anonim ***** válasza:
17-es 21 hónapos a fiam és semmi nem emlékeztet egy hajszálvékony csíkon kívül a császárra, amit szinte keresni kell, mindenhol érzek, nem lötyi a hasam, feszes, mint előtte, emelek, futok, lovagolok.
2014. márc. 31. 17:40
 20/22 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó és nagyon jó egészséget nektek :-)
2014. márc. 31. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!