Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár vagy esetleg még...

Császár vagy esetleg még lehet sima szülés?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek 2. terhessége van. Ma volt orvosnál, nincs nyitva a méhszája és még a kicsi sincs befordulva. Az orvos kitűzte a napot, március 8. császár. Esetleg még megindulhat neki a sima szülés? Tapasztalatok?
2014. febr. 21. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Megindulhat, de akkor is megcsászározzák, ha nem lesz befordulva a gyerek, és 36. hét után naaaaagyon ritkán fordulnak meg (és nem örülünk felhőtlenül, ha ekkor fordulnak meg).
2014. febr. 21. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:
en ket embert is ismerek akinek a 39-dik heten fordult be. Vannak testhelyzetek, amikkel segithet rajta, hatha nala is bejon. Interneten keressetek ra. Marcius 8. meg messsze van. Nekem szules elott egy nappal meg nem volt nyitva a mehszajam.
2014. febr. 21. 15:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Ha esetleg még van valaki akinek ehhez hasonló tapasztalatai vannak, várom az ő hozzászólásaikat is.
2014. febr. 21. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon messze még a március 8. Én 37 hetes voltam, amikor megfordult a lányom. Éreztem a mozgolódást, de annyira azért nem volt vészes. Egy keddi napon voltam orvosnál, semmi jele nem volt, hogy szülök valamikor (már a 41. héten voltunk), mikor szerdára virradóra elindult szépen. Simán megindulhat, persze. Az viszont borzasztó, hogy az orvosa ilyennel paráztatja. Nekem szerencsém volt, az enyém volt a megtestesült nyugalom.
2014. febr. 23. 08:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ráadásul a fogadott orvosa neki. Köszönöm a válaszodat.
2014. febr. 24. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!