Nagy dilemmában vagyok, Ki mit gondol? ( többi lent)
Figyelt kérdés
Kulfoldon élek Nemeto- ban es lassan elerkezik az eletunkbe remeljuk a gyermekaldas is.
Viszont nem tudom hogy hol lenne jobb ha szülnék?
Mert nem vagyok teljesen perfekt németből, de viszont dolgozom meg a minden napi életben is boldogulok!
Akik szültek már így, mi a vélemény? Akkor abban a pillanatban így is ugy is mogfogom tudni szülni a babát? Nem fogok bepanikolni hirtelen a fajdalomtol, hogy nem hogy németül, magyarul sem tudnám elmondani mit érzek :)
Annyira stresszelek emiatt, hogy elmondani nem tudom. Most menjek haza szülni? Az igaz hogy szuleim eüben dolgoznak, sokan ismernek a kórházban.
De már nem otthon magyar o- n élek, hanem itt kint. Ferjem is itt dolgozik, én is.
2014. márc. 20. 16:04
1/3 anonim 

válasza:

Szüljél németo.ban gondolom biztosìtásod sincs otthon.A szüleidet vitesd ki erre az időpontra ne legyél egyedül.De a férjed biztos melletted lesz,és be is mehet veled.Szóval ha te pánikolsz ő fordìt.Sok sikert a babához.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod:)
2014. márc. 20. 17:51
3/3 anonim 

válasza:

Szia.en Olaszországban szültem. ha ott dolgozol beszeled annyira a nyelvet, hogy megértesd magad, ráadásul gondolom minden vizsgálatot úgyis ott végzel majd.nekem nem volt nyelvi nehézségem szuleskor ha emiatt aggódsz. Olyankor minden valahogy magától értetődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!