Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogadott szülésznőnek mennyit...

Fogadott szülésznőnek mennyit adtatok? Megmondják a tarifát vagy ki mennyit gondol és tud adni?

Figyelt kérdés
És azt is írjátok oda légyszi, hogy Bp. vagy vidék.
2010. jan. 6. 07:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én Pesten szültem,rákérdeztem,mennyiért vállalja.Ő azt mondta,hogy rám bízza,amennyit gondolok.Én 30e Ft-ot adtam,ezzel meg volt maximálisan elégedve.
2010. jan. 6. 08:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is pesti, és szintén 30 ezret adtunk. Úgy voltam vele, hogy 20-30-at szánunk rá, de nagyon meg voltam vele elégedve, így a felső határt adtuk. Borítékban, így nem tudjuk, hogy meg volt e elégedve :o)
2010. jan. 6. 09:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Bp-en szültem, a szülésznőm egyenesen megmondta hogy 30 ezer, de amennyit gondolsz. Ha nincs annyid, akkor is ugyanúgy segít, ezt a mellettem lévő kismama mesélte. :)
2010. jan. 6. 09:10
 4/15 anonim ***** válasza:

Vidéken szültem, az orvos 35-öt kapott, a szülésznő 15-öt.

A doki csak azért ennyit, mert úgy volt megbeszélve, h a vizsgálatokért is fizettem, alkalmanként 5000-et.

2010. jan. 6. 09:12
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És mikor adtátok oda a borítékot, rögtön szülés után?

2010. jan. 6. 09:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekema dokim nemkért semmit és nem fogadta el.A szülésznővel 1 hónap után megbeszéltünk egy találkozot egy kávézóba,ott adtuk át neki boritékba 20.000.- plussz egy ajándék csomagot.VIDÉK
2010. jan. 6. 11:05
 7/15 anonim ***** válasza:

A szülésznőnek igen, utána, az orvosnak meg varratszedéskor.

4. voltam.

2010. jan. 6. 11:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Doki barát volt, így nem kért és nem fogadott el semmit. Szülésznőt kétszer fogadtunk. Elsőnél ügyeletes volt, és adtunk neki 5 éve 10-et, mert neki köszönhettem többek között, hogy nem lett császár, annyi praktikus segítséget kaptam vajúdás alatt, amikor megszorult a baba feje, illetve amikor elakadtak a fájások. A másodiknál 3 éve adtunk 25-öt, nem kért semmit és nem is akarta elfogadni, úgy kellett erőszakkal rátukmálni a borítékot. Azt hiszem így utólag, max. egy kávéra számított. A harmadiknál mostanában szintén elutasító választ kaptunk az összegre nézve, és azt, hogy ő nem ezért csinálja, hanem mert annak örül, ha valaki felkészülten várja a szülést, ő 30-at kapott, de ő is szabódott rendesen, hogy nem ezért csinálta. Mint utólag megtudtuk, ahol nem olyan régen szültem, 40-et szokás adni a szülésznőknek. Az enyém, amíg bent voltam, olyan sokszor jött be hozzám látogatni, és olyan hálás volt, hogy kizártnak tartom, hogy ne lett volna elégedett.
2010. jan. 6. 11:15
 9/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ!
2010. jan. 6. 11:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 éve 20 ezret adtam. Most is 20-30 körül gondolkozom, ugyanahhoz a szülésznőhöz megyek. Ha nem lenne rosszabb az anyagi helyzetem, mint 3 éve, akkor 30 ezret adnék, gondolkodás nélkül. Budapesti vagyok, SOTE II.-n szültem. A borítékot másnap adtuk oda a párommal, mi kerestük meg őt. Amúgy még szülés után is nagyon rendes volt, rengetegszer meglátogatott az osztályon, érdeklődött felölünk :)
2010. jan. 6. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!