Fogadott szülésznőnek mennyit adtatok? Megmondják a tarifát vagy ki mennyit gondol és tud adni?
Figyelt kérdés
És azt is írjátok oda légyszi, hogy Bp. vagy vidék.2010. jan. 6. 07:25
11/15 anonim 

válasza:

Szia! Én 25 ezret adtam és egy kissebb csomagot. Meg volt szerintem elégedve, mert mindennap bejött hozzám és segítet a szoptatásban is. 2 hónapos baba anyukája
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ Neked is, kedves utolsó. Azt elárulod, hogy Bp. vagy vidék? És ő kért ennyit vagy magadtól adtad, mert ennyit gondoltál?
2010. jan. 8. 15:37
13/15 anonim 

válasza:

Utolsó válaszoló vagyok Nyíregyházán szültem és magamtól adtam ennyit.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. jan. 9. 11:51
15/15 anonim 

válasza:

Sziasztok!
Én a II.klinikán fogok szülni, fogadott orvosom van, annak köteles vagyok odaadni a 100ezer forintot a szülésért, szülésznőt már nem fogadtam mert nincs miből!
És egyébként is, úgy érzem ez a dolguk!
A szülésznőnek pénzt nem tudok adni, majd kap egy ajándékcsomagot!
Ha tetszik tetszik, ha nem nem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!