26 hetes kismama vagyok. Ki mit gondol az epidurálisról? Lehetnek mellékhatásai? Nagyon félek a szülési fájdalomtól és vacilálok, hogy hogyan szüljek. Nálunk előre meg kell mondani.
Szia.
Én úgy voltam vele, hogy én nem kérek, még ha bele pusztulok is a fájdalomba, mert a tűtől jobban félek.
De mikor oda jutottam, hogy szülés, annyira fájt, és a derekam is majd szét szakadt, mert oda sugárzik ki, hogy kértem. Utána nagyon jó volt, a derekam egyáltalán nem fájt, a hasam meg csak annyira, mint mikor mensi van.
De a tolófájásokat már ugyan úgy érzed majd.
Én császárral szültem, gerincbe kaptam érzéstelenítést de semmi mellékhatása nem lett.
Amikor szülés felkészítőre jártam, akkor sokszor tették fel a kérést és a szülésznő azt mondta mindig, hogy nincs mellékhatás. Természetesen mindig vannak kivételek. Sok sikert
Szia. Én is epidurálissal szültem, hát egy élmény volt. Hidd el, egy szúnyogcsípésnyit sem éreztem az egészből, még a kitolási időszaknál sem. Nekem az orvos mondta, hogy most nyomjak és nem éreztem semmit. A vajudásom idő alatt is pihentem, aludtam, a férjemmel beszélgettem. Úgyhogy én csak jót tudok erről mondani, megint így szülnék az biztos.
A szülés után kb. 4 hétig fájt a hátam (ami lehet, hogy a természetes úton való szülés után is fájt volna), azóta semmi. Most 8 hónapos a kislányom
Könnyű szülést neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!