15 hónapos anyatejes babádat, akit még soha egy oltás sem viselt meg, milyen mellékhatásai lettek a 15 hónapos kötelező oltástól + prevenártól?
Szia!
Az Én fiam is nagy cicifüggő, még most is pedig a napokban volt 17 hónapos! Van, hogy egész nap nem kell neki semmi a cicin kívül. A kérdésedre válaszolva Én is féltem a 15 hós oltástól, mert csak rosszat hallottam róla (láz, orrfolyás, betegség, kiütés...). Szerencsénkre nem lett semmi baja. Előző oltások sem viselték meg. Nekünk már csak a 18 hónapos van hátra, aztán nyugalom!!!!! :D
a lányomnak soha nem volt védőoltástól semmi baja, kivéve a 15 hós oltást, amikor a 9. napon lázas lett, és 2 napig lázas volt.
De ennek 4 éve, akkor még nem kaptak hozzá prevenart.
a kisfiam eddig minden oltástól lázas volt, a 15 hónapostól is, 2-3 napig, és kiütéses is. De túl vagyunk rajta, szerencsére!
Kisfiam 20 honapos es az egvilagon semelyik oltasnal semmi baja nem volt. Meg be sem lazasodott. Pedig a 15 honapos oltast 13 honaposan kapta meg es egyszerre 3 oltast kapott 1 napon:
3-dik dozist az agyhartya gyuladasra
Elso dozist a mumsz es rubelara
3-dik dozist a pneumococcalra (tudogyuladasra)
Megsem lett semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!