Infulenza oltásnak milyen mellékhatásai vannak?
Első vagyok. Lehet, hogy nekünk szerencsénk volt, de sem mi, sem a gyerekek nem kaptuk el soha az influenzát, mióta oltatunk.
A fölöslegesről meg csak annyit, hogy tavaly egy ikerpár egyik tagja halt bele a szövődményekbe.
Én már 2 éven is beoltattam magunkat semmi szövődmény senkinél, se a pici lánynál, először másfél éves volt, se nálunk felnőtteknél.
Na tavaly nem oltattam be magunkat, én terhes voltam, gondoltam úgysem megyünk sehova nagy pocakkal meg egy 2,5 évessel, így kimaradt!
Mikor a kicsi megszületett, rá 2 hétre a lányom egyik nap belázasodott, másnap 40 fokos láza volt, úgy hogy nem vitte le semmi, következő nap én is elkaptam, és csak azon imádkoztam hogy a picike ne kapja el. Szerencsére ő megúszta. A lányzó nagyon nehezen lábalt ki belőle.
Hát én inkább beoltatom őket idén is, én többet nem fogom hagyni szenvedni a gyereket, borzasztó volt, az a tehetetlenség, hogy nem tudtam rajta segíteni, majdnem kórház lett a vége, de szerencsére elindult lefele a láza!
Olyan mellékhatásai vannak, amiket maga az infuenza okozhat.
De nálunk sosem volt baja sem a gyerekeknek, sem nekünk az oltástól.
22 hós és 3.5 évesek, minden évben oltvan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!