Tervezett császármetszéshez keresek jó, szimpatikus orvost, és jó kórházat, tudtok ajánlani?
A szemorvosom retina gyengeség miatt, és mínusz 9 dioptriám van mindkét szemem, ragaszkodik a császárhoz. Az az orvos akihez jártam teljesen elutasító, holott 38 évesen várom az első babát, szóval eleve fennáll a császár lehetősége.
Most új orvost keresek, mert a szemorvosom szerint a jelenlegi felelőtlen. Én is így gondolom...
Köszönöm szépen, szívesen fogadom privátban is, ha leírod miket hallottál azokról a kórházakról, mert sajnos nekem semmi tapasztalatom nincs.
Minden korombeli hölgy akár hiszed, akár nem, gyermektelen és sajnos már az is marad.
Nekem szerencsére az utolsó pillanatban sikerült, de felelőtlen, értelmetlen dologba nem megyek bele.
Nekem erőlködni, meg nehezet emelni sem szabad(na), és a kitolás meg ugye nagyon megerőltető.
De nagyon fel tudnak bosszantani a károgással, hogy szép szülés- ja szép megvakulás, egy közel negyven éves nő szervezete már nem olyan friss, mint egy 25 évesé, ebben a korban külföldön már alapvetően a császármetszést szokták javasolni, de én a vakságtól rettegek, mert már nem tud hova romlani a szemem.
Egy anyának meg alapvetően látni kell ugye...
Egy orvos volt aki szimpatikusnak tűnt a Székely István, bár valahol azt írták, hogy ő nagyon üzletember típus, hogy finom legyek. Ha felelősségteljes akkor még nem is lenne baj, végül is ez a kenyérkeresete a nőgyógyászoknak.
Esetleg tud róla valaki infót én voltam nála igaz évekkel ezelőtt.
Róbertben valóban Nega doktornő nagyon jó(én nem nála szültem,egyszer helyettesített csak,de szimpatikus volt nagyon),én dr.Bardóczy Zsoltnál szültem,és maximálisan tudom ajánlani
Minden meg lehet vele beszélni,türelmes,0-24 elérhető,tényleg csak jót tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!