Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tervezett császármetszéshez...

Tervezett császármetszéshez keresek jó, szimpatikus orvost, és jó kórházat, tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

A szemorvosom retina gyengeség miatt, és mínusz 9 dioptriám van mindkét szemem, ragaszkodik a császárhoz. Az az orvos akihez jártam teljesen elutasító, holott 38 évesen várom az első babát, szóval eleve fennáll a császár lehetősége.

Most új orvost keresek, mert a szemorvosom szerint a jelenlegi felelőtlen. Én is így gondolom...

2014. márc. 19. 17:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Helyileg hol? Budapest?
2014. márc. 19. 17:41
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, elnézést Budapesten. Fogadott orvost szeretnék.
2014. márc. 19. 17:42
 3/16 anonim ***** válasza:

Dr. Demeter Attila - én maximálisan meg vagyok elégedve vele. Nyugodt, szakmailag felkészült, BÁRMILYEN kérdésre válaszol, nem pénzközpontú (tapasztalataim szerint az a szakmai lelkiismeretesség rovására szokott menni).

A családban már van két gyerek, aki császárral született nála, egy úgy alakult, egy programozott eü okból, mindkettő jól van, az anyjuk is elégedett volt vele, aki egyébként egészségügyben dolgozik.

2014. márc. 19. 17:50
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, bár én Pesten vagyok, nekem a MOM park messze van. Ha esetleg Pesten tud valaki.
2014. márc. 19. 17:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Újpest nem tudom mennyire esik ki, én itt jártam dr. Kiss Attilához. Császárpárti ugyan, de nagyon segítőkész, kedves, udvarias. A Honvédban lehet nála szülni, hát, arról inkább nem nyilatkozom :) , de itt találsz a kórházról elég sok (jó és rossz) véleményt.
2014. márc. 19. 18:03
 6/16 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem a szüléshez a szülészorvos jobban ért, mint a szemorvos. Vagy ha ennyire jó szülésznek gondolod a szemorvosod, szülj nála!

Most komolyan, a retina gyengeség miatt nem szoktak császározni, ha egyébként minden adott a természetes szüléshez. A babádra gondolj, neki az a jó ha megszületik, nem az ha kikapják a pocakodból. A szép szülésélményt miért cserélnéd el egy nagy hasi műtétre?

2014. márc. 19. 18:26
 7/16 A kérdező kommentje:

Te sem vagy sem nőgyógyász, sem szemész szakorvos!

Én úgy gondolom vak anyukánál rosszabb nincs!

A jó élethez azt hiszem többet kell adni a gyereknek mint egy 33 órán át tartó üvöltő szülés!

Mondjuk ez alatt értek anyagi és nem anyagi javakat!

A baromságaidat hagyd meg magadnak!!!!!

2014. márc. 19. 20:04
 8/16 A kérdező kommentje:
Az 5 kerületben lakom. A Péterfy és a Sote II. kórház lenne közel nekem. Még keresgélek és megköszönöm az épeszű válaszokat.
2014. márc. 19. 20:07
 9/16 A kérdező kommentje:

A császármetszés már rég nem nagy hasi műtét, már az elmúlt pár évben rengeteget változott!

Akik az utóbbi pár évben akár belföldön akár külföldön belehaltak azok a természetes szülésbe haltak bele, illetve lett sérült az újszülött!

De szeretem ezeket a minden tudományos alapot nélkülöző károgásokat.

És az otthon-szülés, háborítatlan szülés élményt hirdetőkből sem kérek, így 38 évesen, félvakon, első gyerekkel!

2014. márc. 19. 20:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Róbert Klinika esetleg szóba jöhetne Neked?Ha nem,akkor még a Szent Imrében tudok nagyon jó doktornőt.

Én az általad említett két kórházba nem mennék,nagyon sok rosszat hallottam személyesen is róluk,és olvastam is fórumokon(én is pesti vagyok)

2014. márc. 19. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!