Tervezett császármetszéshez keresek jó, szimpatikus orvost, és jó kórházat, tudtok ajánlani?
A szemorvosom retina gyengeség miatt, és mínusz 9 dioptriám van mindkét szemem, ragaszkodik a császárhoz. Az az orvos akihez jártam teljesen elutasító, holott 38 évesen várom az első babát, szóval eleve fennáll a császár lehetősége.
Most új orvost keresek, mert a szemorvosom szerint a jelenlegi felelőtlen. Én is így gondolom...
Dr. Demeter Attila - én maximálisan meg vagyok elégedve vele. Nyugodt, szakmailag felkészült, BÁRMILYEN kérdésre válaszol, nem pénzközpontú (tapasztalataim szerint az a szakmai lelkiismeretesség rovására szokott menni).
A családban már van két gyerek, aki császárral született nála, egy úgy alakult, egy programozott eü okból, mindkettő jól van, az anyjuk is elégedett volt vele, aki egyébként egészségügyben dolgozik.
Szerintem a szüléshez a szülészorvos jobban ért, mint a szemorvos. Vagy ha ennyire jó szülésznek gondolod a szemorvosod, szülj nála!
Most komolyan, a retina gyengeség miatt nem szoktak császározni, ha egyébként minden adott a természetes szüléshez. A babádra gondolj, neki az a jó ha megszületik, nem az ha kikapják a pocakodból. A szép szülésélményt miért cserélnéd el egy nagy hasi műtétre?
Te sem vagy sem nőgyógyász, sem szemész szakorvos!
Én úgy gondolom vak anyukánál rosszabb nincs!
A jó élethez azt hiszem többet kell adni a gyereknek mint egy 33 órán át tartó üvöltő szülés!
Mondjuk ez alatt értek anyagi és nem anyagi javakat!
A baromságaidat hagyd meg magadnak!!!!!
A császármetszés már rég nem nagy hasi műtét, már az elmúlt pár évben rengeteget változott!
Akik az utóbbi pár évben akár belföldön akár külföldön belehaltak azok a természetes szülésbe haltak bele, illetve lett sérült az újszülött!
De szeretem ezeket a minden tudományos alapot nélkülöző károgásokat.
És az otthon-szülés, háborítatlan szülés élményt hirdetőkből sem kérek, így 38 évesen, félvakon, első gyerekkel!
Róbert Klinika esetleg szóba jöhetne Neked?Ha nem,akkor még a Szent Imrében tudok nagyon jó doktornőt.
Én az általad említett két kórházba nem mennék,nagyon sok rosszat hallottam személyesen is róluk,és olvastam is fórumokon(én is pesti vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!