Megéreztétek mikor fogtok szülni?
Figyelt kérdés
Mikor még babát vártatok, volt megérzésetek, hogy mikor fog születni a pici?Még 29 hetes vagyok, de ugy érzem hamarabb fog jönni, ugy 37-38 hetesen.Semmi panaszom nincs amiért igy érezhetném, csak megérzés.Veletek volt ilyen?És bejott?
Végülis legbelül éreztem azt is, hogy kislányunk lesz(pedig ésszerűen fiú lehetne, mert sok fiu a családvban, főleg pároméknál)
2009. dec. 15. 20:43
11/17 anonim válasza:
én meg de azt már nem hogy tényleg szülök :) mondtam apának holnap szülök....kinevetett másnap 5 perceseim lettek.de én nem figyeltem az órát...aztán a szülőszobában csak 43 percet voltam :d
12/17 anonim válasza:
Éreztem hogy lány, fiú lett!Éreztem hogy előbb jön, kiírt napon jött. szóval én semmit sem éreztem jól valójában:)
13/17 anonim válasza:
Mielőtt megtudtam volna, hogy terhes vagyok, megálmodtam. Aztán úgy éreztem, hogy fiú lesz, de kétszer is azt álmondtam, hogy lány. Most a 39. hétben vagyok, és állítólag lány lesz. Azt gondoltam, hogy a 38. hét körül jön, de csak nem akar kibújni. Szóval nálam a megérzések nem jöttek be. Talán majd megálmodom a szülés időpontját is...
14/17 anonim válasza:
Én nem éreztem semmit. 29. héttől viszatartáson voltam, 39. héten költöztünk-nagy para volt, hogy hol szülök meg féluton, de túlhordtam 8 napot.
15/17 anonim válasza:
Én csak azt éreztem, hogy szombati napon fog születni és teliholdkor. Bejött, október 3-án született a kisfiam. A szombatot azért éreztem, mert amióta menstruálok az első nap a szombat volt, ha késett v. elöbb volt meg, akkor is a szombat volt. És általában telihold volt az égen.
16/17 anonim válasza:
Vegig ugy ereztem, hogy hamarabb fog jonni, de megis kesett egy hetet. Azt viszont , hogy kislany, mar az emejetol ereztem.
17/17 anonim válasza:
Szia! en vegig tudtam h hamarabb fog jonni,38hetre tippeltem (pont akkor jott)
Utolso nap pedig mondtam a ferjemnek,h aludjunk amig lehet,mert ebbol szules lesz! pedig nem voltak fajasok meg semmi,aznap lett kesz a tetoter es kemenyen dolgoztam a gyerekszoba szepitesen! :) fel1kor fekudtunk le aludni, hajnalni 3kor ebredtem arra h szivarog a magzatviz, nuku fajassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!