Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megéreztétek mikor fogtok szülni?

Megéreztétek mikor fogtok szülni?

Figyelt kérdés

Mikor még babát vártatok, volt megérzésetek, hogy mikor fog születni a pici?Még 29 hetes vagyok, de ugy érzem hamarabb fog jönni, ugy 37-38 hetesen.Semmi panaszom nincs amiért igy érezhetném, csak megérzés.Veletek volt ilyen?És bejott?

Végülis legbelül éreztem azt is, hogy kislányunk lesz(pedig ésszerűen fiú lehetne, mert sok fiu a családvban, főleg pároméknál)

2009. dec. 15. 20:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is tudtam,hogy előbb fog jönni.38 hétre született a fiam:-)
2009. dec. 15. 20:49
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Háromszor szültem. Mindhárom terhességemről előbb tudtam, hogy van, minthogy a teszt kimutatta volna. Ám a szülésre egyszer sem éreztem rá. Váratlanul jöttek (mármint a fájások). Imádtam várandós lenni.
2009. dec. 15. 20:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly szeptember 7-re voltam kiírva. Én az elején azt mondtam, tudom, mikor fogant, augusztus végén meglesz a pici. Akkor szept.5-re módosítottak. A családtagokkal betippeltünk +-2 nap egy dátumot, és az nyert, aki rászámolt még két hetet :-) Szeptember 12-én szültem. Én meg aug végét tippeltem. Az utolsó kéát hétben mondtam, megalkottam a szülés előtti depresszió fogalmát, annyira odavoltam. Aztán, ha újra abban az időben lennék, én kérném, hogy maradjon még két hetet :-)
2009. dec. 15. 20:59
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Én túlhordtam jóval.Én is imádtam várandós lenni.40 hetesen még hálószobát festettem egyedül:-)és tök jól éreztem magam.
2009. dec. 15. 21:59
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

En csak utolso nap ereztem meg, hogy igen, ma fogok szulni. Meg nem voltak fajasok.

De azt az elejetol ereztem, hogy kislany lesz. Az be is jott.

2009. dec. 15. 22:04
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Az elejétől azt mondtam hogy lány lesz, 2800 gramm és előbb meglesz mint a kiírt idő. Lány lett, 2805 gramm és 11 nappal előbb kibújt. Már 13 hós.
2009. dec. 15. 22:18
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
Előző vagyok. Most startoltunk a tesóra, de abban biztos vagyok már most, hogy fiú lesz. Kíváncsi vagyok hogy itt is bejön e a megérzésem.
2009. dec. 15. 22:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy "beszéltem meg" a fiammal, hogy betöltött 37. héten születik, még nem tudom, hogy be jön e, mert most vagyok 37+3 hetes. Jóslózok vagy 3 hete, de azt se tudom, hogy nyitva vagyok e, mert doki csak a 25.héten nézett. Mondjuk én mindennap úgy vagyok, hogy Na ma szülünk, úgyhogy nem fog meglepetésként érni :)))
2009. dec. 15. 22:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is megéreztem, hogy lány lesz. mondogattam a páromnak, hogy szerintem egy héttel később lesz meg, 1hét 1 napot hordtam túl. és azon is ledöbbentem, hogy 10.én született és a szerencse számom is tíz, születésem dátumából is tíz jön ki és a nevemből is,és a kislányom nevéből is. szóval eléggé fura
2009. dec. 15. 23:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én az első pillanattól éreztem, mikor fogalntam meg mindkét terhességemnél, és azt is, hogy az első lány, a második fiú. Nem tudtak volna eltántorítani, és igazam is lett.

A szülés időpontját nem éreztem meg. A kisfiam születését a dokim "érezte meg", mondta, hogy kedden megszülök. El voltam ájulva, hogy mekkora jóstehetség, aztán kiderült, hogy azért tudta ilyen pontosan, mert akkor volt ügyeletben.....és a tudtom nélkül beindította a szülést. OK, két napja túl hordtam már (az mondjuk nem sok), de olyan szépen megvizsgált (ujjal tágított), hogy 4 óra múlva megszületett a kisfiam.

2009. dec. 16. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!