Megéreztétek azt, hogy mikor fogtok szülni?
Figyelt kérdés
Állítólag minden nő megérzi azt, hogy mikor fog megérkezni. Igaz ez?2009. szept. 22. 09:38
1/16 anonim válasza:
Hogy érted, hogy megérzi? Ha elkezdődnek a fájások akkor természetesen érzed. De hónapokkal előre nem tudod.
2/16 anonim válasza:
Szerintem ritka,h valaki azt érzi,h na,ma lesz valami.Én békésen krumplit hámoztam,és eszembe se jutott,h aznap szülök,amikor megindultak a fájások.:)
3/16 anonim válasza:
Pénteken voltam az orvosnál, aki azt mondta, hogy még van bő egy hetem hátra (zárt méhszáj, stb). De én mondtam neki, hogy tuti még ezen a hétvégén meg fogok szülni. Szombaton este leszőröztem magam, hajat mostam, beszárítottam, körmöt vágtam, teljesen lezártam a kórházi csomagot, gyorsan rendet raktam a lakásban, stb, és mondtam a férjemnek, hogy na kész vagyok, mehetünk szülni. Aztán lefeküdtem aludni, és éjfélkor jöttek a fájások, mentünk szülni, nagyon hamar meg is lett a baba, a doki meg csak csodálkozott :)
4/16 anonim válasza:
Én a végén úgy gondoltam, hogy tuti nem húzom a 40. hétig. Aztán a 38. héten vasárnap egyszerűen rámtört a "tudat", hogy szerdáig tuti szülök, és kedd éjjel megvolt a kisfiam.
5/16 anonim válasza:
Én 41. héten vagyok, és az elmúlt 4 hétben kb. 10x feküdtem le azzal a meggyőződéssel, hogy "na ma!" (pl. tegnap este). Főleg hogy a doki is azt mondta, nem fog végig bent maradni a kisfiam a méhlepény korai meszesedése miatt. Ehhez képest hiába szexelünk, hiába séta és minden, a pici jól elvan bent, pedig 4400g körül van, nem lehet kicsalogatni. Hétfőn befektetnek, nagyon izgulok, hogy megindul-e addigra.
6/16 anonim válasza:
Én nem éreztem hogy szülni fogok,főztem takaritottam,szintén leszőrőzve készen állva a szülésre.
2 nappal hordtam túl és akkor is egyik pillanatról a másikra elkezdett csepegni a magzatviz, mire beértünk a kórházba már folyt, 7 óra múlva meglett a babám.
7/16 anonim válasza:
Én tuti biztos voltam benne, hogy nem húzom ki még a 38 hetet sem. Ebben a védőnő és az orvos is megerősített.
Mivel a kisfiam még betöltött 42 hetesen sem akart megszületni, ezért császároztak.
8/16 anonim válasza:
Én 1 éve szültem és a szülés előtti este megette egy nagytányér túróscsuszát és mikor befejeztem azt mondtam anyunak:Ez volt itthon az utolsó vacsorám.Holnap megszülök, pedig semmim nem fájt!
És másnap szülinapomon megszültem.
9/16 anonim válasza:
Kétszer szültem, nem éreztem meg.
10/16 anonim válasza:
Én mindkét gyerekemnél megéreztem kb egy hónappal előtte, hogy milyen nap fogok szülni (kedd, szerda), és valóban azokon a napokon születtek. Most várom a harmadikat, megérzés van, majd meglátom, bejön-e:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!