Veletek volt már olyan hogy megéreztétek, hogyan fogtok szülni? Tehát hüvelyi úton vagy császárral?
Már hetek óta az az érzésem hogy császárral fogom világra hozni a babám.Nem tudom miért,de ezt csak igy érzem.Álmodtam is már róla.Tegnap megkérdeztem egy látót(nem tudom mennyire hihető)h ő mit lát,milyen úton fog világra jönni a babám.És ő is a császárt mondta.Hozzáteszem nem ismer engem,és nem is meséltem neki semmit magamról,csupán csak ez volt a kérdésem.Lehet hülyeség vagy nem is tudom,de engem mindenképp elgondolkodtat.Főleg h 32 hetesen még nem volt befordulva.
35+3 hetes kismama
OFF: Te telefonáltál tegnap az RTL-es Asztro showba?? Mert hallottam ilyen kérdést. Én nem hinnék vakon az ilyen "jósoknak". Szerencsétlen nő még beszélni sem tud, nemhogy jósolni...
ON: Nekem 36 hetesen fordult be a fiam, hüvelyi szülésem volt. Még akár a szülés napján is befordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!